evo jednog mog klipa gde sam vozio na plin jer benzina nije bilo dovoljno u rezervoaru tj cim se nagnem jace u krivinu, ostajem bez gasa na 3 sekunde pa sam se zato povukao sa takmicenja. a onda sam prebacio na plin i auto je dosta tromiji ali nije bilo lose. suvozac je skyline
Utisci sa V HCS skupa
Collapse
X
-
Kako je proslo takmicenje?
Ko je osvoji sta?
Aj postavite i vremena...
Comment
-
-
Sri opusteno, rukica gore, motaj volan...Kasnije se vidim udarilo po hrani, a pustali smo ipak i ove kvazi Honde da se igraju, znate da postoji Honda VTS, i Honda 200SX?Najnoviji modeli...Cak i jedan Gnojf se usunjao, ali je platio kaznu za to...
Ja sam cuo da oni koji imaju mali tocak, imaju i malu pisu, a vozdovacka mafijo..
Ja bre nisam stigao da sednem, ni da smeknem kola, a bas je bilo egzotika, svega...
Ja moram smanjiti slike, pre nego sto ih postavim, samo moram da prvo odradim neke stvari, pa cu onda..
Comment
-
-
@SRI
kao prvo razocarao si me!!!!!!
NEMA VESNE ZMIJANAC!!!!!
kao drugo,ne vredi ti da hondu podupires rukom,ona se naginje te naginje
inache po fotkama bih rekao da je sve bilo OK...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
bilo sve kako treba... VTS honda objasnila ovim krstenim hondama kako auto drzi u krivini. elem, od juce hondama priznajem samo menjac, nista vise posto ja ne videh jednu da ne "duva" osim ovih novih sa par iljada na satu.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Po slikama bih rekao da je bilo extra!
Planirao sam da navratim ali su mi iskrsle neke obaveze pa nisam uspeo da dodjem.
Dajte neke klipove da vidimo pravu atmosferu.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
@off
jer ce biti zakachen za sajlu a vuci ce ga..............
mala sala...ima li ko pojma kakvo je vreme napravila Legend ili i vi krijete vreme kao i Alfisti za 166?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment