Originally posted by Boki GTI
Komentari pre Vrbas-a 2008.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Hajde napravite neku varijantu turnira da bude zanimljivo, kao u tenisu. Ako ima manje od 30 takmicara, pobednik je "Best of 3 voznje". Prosle godine je bilo slican broj prijavljenih ali na trci se cifra ucesnika prepolovila.
Ili "Round Robin", svako vozi sa svakim pa ko ima najvise pobeda, on je prvi.
Prosto da imam sta da napisem i slikam, da ostali znaju sta su propustili.
Hoce li biti semafor? merenje vremena?sva streetrace desavanja od 2006-te.
Comment
-
-
Svako sa svakim?! Pa jedino da ponesem 5 menjacha u gepeku za rezervu
No thx, upravo sam odradio redovan servis (zamena ulja, filtera, viljushki i menjacha) i ne verujem da cu se trkati
Mozhda malchice (ima jedan audi sa crvenim T koji mi bode ochi)Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Ja se prosle godine trkao sa proklizalom lamelom, ne mnogo, ali se osetilo...planirao sam da se ne trkam, jer mi treba 400 km do kuce, pa ipak.....probaj da se ne trkas kad se svi trkaju
Svako ko planira da se ne trka, a da dodje svojim kolima, mislim da nema sanse da se ne trka bar malo....
a mozda mi auto i nije mnogo osetljiv na maltretiranje
Comment
-
-
Za one koji dolaze u BGD i Beogradjane polazak je u subotu 12.07.2008 god.:
09.30h. okupljanje kod parkinga ispred hotela Inter Continental
10.00h. kreće se za Vrbas
Oni koji kreću u nedelju 13.07.2008. polazak iz Beograda je:
08.30h. okupljanje kod parkinga ispred hotela Inter Continental
09.00h. kreće se za Vrbas
Prenoćište sa doručkom 1.600 din.
Večera u Hotelu oko 600 din.
Bazen i noćno kupanje za DŽ.
Prijave za trku u subotu su od 11:30-12:30h. Trka počinje u 13:00h.
za nedelju od 11:00 - 12:00h. Trka počinje u 12:30h.
Svako ko se bude trkao mora popuniti prijavu i drugi deo prijave zalepiti na soferku (broj).
Kašnjenje se neće tolerisati.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacA nece znachi biti prvi dan kvalifikacije a drugi trke??
Comment
-
-
Pa rečeno je zilijontristailjada puta da je ovo prvenstveno manifestacija dobrog druženja. Da su trke bila bi kotizacija pa nagrade pa sudijski žiri pa svadje pa prevare pa... Ovako aj svi na bazen
Comment
-
-
Evo vam patent kako se prave pare za organizaciju skupa
Originally posted by DoraPrenoćište u vlajda gradskoj kafani (ako se tako zove) oko 1500 dinara a slično i u hotelu.Originally posted by level3
Prenoćište sa doručkom 1.600 din.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment