Originally posted by skyline
Komentari pre Vrbas-a 2008.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja sam vec napisao da cu da raspalim rostilj na livadi pored starta,gde smo prosle godine "kampovali"Originally posted by zverkonego bre mi se ovde zevzecimo a mogli bi stvarno tamo da raspalimo skaru.
Ponesi nesto mesa i "join the fun"...
Comment
-
-
pa brate jedno 100.. metara... ali iz mestaOriginally posted by jevrem@Sky Sta mislis koju brzinu Zverko postize drugom?Originally posted by skylinepu, sad nesto gledam specifikacije i brojke govore da zverko ima sansu da me opere sa kontejnerom
koje se brzine postizu na 201 sa 200ks, posto ja nade polazem u jedno saltanje manje jer drugom idem 120

nego tebe sam celavi ceko da se javis, ti ako ne dodjes ja tamo dzaba idem...
@ĆOMI: sta ima da vucaramo meso iz BGD kad ia tamo maxi...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Na to sam i mislio,i da hocemo da vucaramo meso iz BG provristalo bi do VrbasaOriginally posted by zverko@ĆOMI: sta ima da vucaramo meso iz BGD kad ia tamo maxi...
Steta samo sto ja necu imati sa kim da se trkam...Jedini kandidat koga sam odrao prosle godine je kupio bri auto od mog...
Hm...jedino Zverko da se trka sa mnom,ali da vozi u rikverc,to bi mozda bilo cupavo
Comment
-
-
@Zverko
Najverovatnije idem, ali ne zavisi sve od mene, ako mi posao dozvoli.
Kako nema sta tamo da trazis bez mene? Pa moras da im vratis stare dugove od proslog puta.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
pa sta ja znamOriginally posted by jevrem
@Sky Sta mislis koju brzinu Zverko postize drugom?
pretpostavljam do 100
polazem nade u u razliku u tezini
a ako i to ne pomogne, a mislim da nece
, izgubicu dostojanstveno
vazno je ucestvovati
i ne slupati se
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Niš se ne sekirajte, ako me SRI ne zarobi da sedimo u nekoj kafanicu u debelom ladu, učestvovaću i ja sa starom Alfom, to bar nije problem da se dobije a meni nije stalo
Comment
-
-
@sky
kao prvo to je trkica na 201m...u svakom slucaju imace bolju trakciju od tebe,i staza je toliko dugacka da se izvrti prva i druga i eventualno samo ubacis u trecu...znaci glupo je porediti...na 402m bi se moglo porediti...bolje se ti cuvaj ovih koka-kola limenki ,jer to je njihova zona lova...u svakom slucaju krenes protiv onih sa zadnjom vucom pa vidis..."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
ok, ok, ma zezam se, svestan sam toga da vrlo malo sansi imam, samo iz mene govori neki takmicarski duh
saznao sam koliko C4 ide u prvoj i drugoj
vrlo smo slicni, tako da tu ne mogu da ga lovim
4wd je uhhh
230ks je uhh
2.2 jos petak je uhh
jedino gde imam mooozda neku sansu da odrzim korak je manja masa za pokretanje iz mesta, mada ispaljivanje 4wd-a je nesto sto na ovakvoj trkici, kao sto rece miki, daje fantasticnu prednost
malo sam gledao snimak i ona konfiguracija asfalta mi se ne svidja
sa koje god strane da startujes, rwd automobile okrece ka beloj liniji, odnosno ka protivnickom vozacu
da makar ima mesta, pa da se ne popusta gas i koristi cela sirina onog uskog puta, pa ok, ali ovako....Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ma pusti ih, znam, kratki menjaci kao na krosericiOriginally posted by mikimazda@sky
..bolje se ti cuvaj ovih koka-kola limenki ,jer to je njihova zona lova..
VTS 0-100 7,2, a ja molim boga da ne upadnem u turbo rupu
al nema veze, zakacicemo mi i autoputa
, gde cu se ja u trecoj ********ti oko limenki
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-

Comment