ok, ok, ma zezam se, svestan sam toga da vrlo malo sansi imam, samo iz mene govori neki takmicarski duh
saznao sam koliko C4 ide u prvoj i drugoj
vrlo smo slicni, tako da tu ne mogu da ga lovim
4wd je uhhh
230ks je uhh
2.2 jos petak je uhh
jedino gde imam mooozda neku sansu da odrzim korak je manja masa za pokretanje iz mesta, mada ispaljivanje 4wd-a je nesto sto na ovakvoj trkici, kao sto rece miki, daje fantasticnu prednost
malo sam gledao snimak i ona konfiguracija asfalta mi se ne svidja
sa koje god strane da startujes, rwd automobile okrece ka beloj liniji, odnosno ka protivnickom vozacu
da makar ima mesta, pa da se ne popusta gas i koristi cela sirina onog uskog puta, pa ok, ali ovako....
nije 4wd vec quattro
nije 230ks vec 269ks
2.2 petak jeste
moja prednost je u tome sto ja startujem sa 7000rpm i nema proglizavanja vec teram ko iz topa a ti ne mozes da startujes sa tolikom gasom tj mozes ali nema nista od starta no, ne lozim se ja na to toliko , eventualno da oduvam mikija i njegovu riksu. ceracemo se mi na auto putu
staza je prosle godine vila uzas ali samo leva traka tj imala je kolotrag i malu grbu kez moze bit da su popravili to...
Skajlajn, ako je krv žuta ti si ranjen do kolena Ma pusti Zverka on ima 100 kila... Ovo je bre zabavna tema a ne tužbalice.
Trka je jedno a papir drugo, kad raspiy-di adrenalin pa sunce pa ženske pa promašiš brzinu pa....
Na papiru i moj auto ide 7.3 100Km ali u praksi meni to baš ne polazi za rukom, doduše ja imam manu da vidim u glavi štetu koja se pravi a moj sinko koji nema tu manu ali pravi štetu pravi i 1 sec bolje vreme na istom autu...
Tako da, primeniš taktiku, dovedeš neku vrtirepku kojoj suknja zaleprša baš kad ne treba, normalno ti staviš cvike za varenje i ošineš po gasu, dok se onaj setiiii, ode....Ima tu još taktika ali neću sve da otkrivam
Prvo zabava pa sve ostalo. Profesionalci i onako neće biti u velikom broju a i ako budu to je njihova stvar
@zverko
neces moci...nismo u istoj klasi,a i ja sam mislio dolazis sa onim a4 2,8 v6...za tu priliku bih prekrsio pravila
@sky
samo autobahn,ali ocete li imati dovoljno benzina do madjarske?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Niš se ne sekirajte, ako me SRI ne zarobi da sedimo u nekoj kafanicu u debelom ladu, učestvovaću i ja sa starom Alfom, to bar nije problem da se dobije a meni nije stalo
Od čovek koji stvarno želi da pobedi, opasniji je jedino onaj koji se ne plaši da izgubi.
Comment