e bez zebancije, ako treba nesto da se tera odavde tamo vicite. sta znam, ono stolivi stolice, satori ili sta vec... posto ce karavan biti u svakom slucaju a da li ovaj ili neki drugi videcemo kez
Daj sliku, boju, reg tablice da stavimo na sajt čisto da deca ne promaše pa zapišaju neki drugi auto
Nemoj neko da se za**** pa da nasrne na moja kola, će da bijem
e bez zebancije, ako treba nesto da se tera odavde tamo vicite. sta znam, ono stolivi stolice, satori ili sta vec... posto ce karavan biti u svakom slucaju a da li ovaj ili neki drugi videcemo kez
Daj sliku, boju, reg tablice da stavimo na sajt čisto da deca ne promaše pa zapišaju neki drugi auto
Nemoj neko da se za**** pa da nasrne na moja kola, će da bijem
Pa zato sam tražio podatke, mnogo je kola pa da se ne zapišaju..
Da ne bi neko bukvalisao ko ne razume a shvatiće, u pitanju je interna šala od poznatih ljudi, sredstvo za ispuštanje vode nije korišćeno, samo je slika napravljena zbog radi zezanja
@shonsy:
zasto rodji, tebi ce, ti si nov i treba da se uclanis u klub
@sky: to lude ne zna jerbo kad bi se njemu desilo da mu se auto zapisa skapao bi nacisto... pocinkovan lim je za njega SF
gde bre na BLude da se ispiskite....ode krilo i hauba,imace sitne rupice,i motor ce da lapa ulje
@skyline
a sto ti se tako dijete taj "ni****m" rascepio?trapovi dobri a?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment