nije valjda dotle doslo?! u bre Laki. nemoj mene mator sam, daj nesto mlado da ti nadjemo. necemo nikom da pricamo da imas sklonosti ka decacima
samo ti ponesi neki kljuc 50-56...
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
lichi na tebe,samo ti imas malo vise zuba id njega
@kalibar
mislim da cete ove godine moci samo da ih gledate i mrzite jer ce biti cuvani ko polarni medvedi...hebiga
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Biće merenje vremena ali samo za pobednika. Ko žel ida zna svoje vreme a nije bio pobednik imaće priliku samostalno da vozi čisto radi merenja vremena.
Pa ne znam nista tacno...nesto se suska ,a mi se svi primili kao majmuni. Ja reko na vreme da priskacemo u pomoc ako treba samo da se nekima zacepe usta tog dana
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ne znam da li su Vune ili nisu ali niko ništa od njih ne spominje mesecima pa će ovaj put biti organizovano bez kluba kao pokrovitelja. To opet ne znači da nam ne treba pomoć da se sve to odradi kao i svake godine do sada.
Comment