Svi za Laneta!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

Svi za Laneta!!!!

Našem prijatelju Milanu Novakoviću Lanetu je pre par meseci konstatovan teško operabilan tumor u žučnom kanalu.

Uz pomoć prijatelja i porodice koji su uspeli da sakupe jedan mali deo neophodnih sredstava, Milanu je omogućen boravak u Beču gde su napravljeni prvi koraci ka lečenju i operaciji.

Oni koji poznaju Laneta, znaju ga kao velikog prijatelja i borca, spremnog da se suoči sa svakim proble...mom i situacijom. Po prvi put, ovo je nešto što ne može sam i zaista mu je preko potrebna novčana pomoć i podrška svih nas.

Osnivanjem ove grupe i akcijama koje slede započinjemo bitku za nasmejanog i zdravog Milana kakvog ga svi znamo
    Pomozite nam da podržimo prijatelja u njegovoj najvećoj borbi, borbi za život.

Pridružite se nasim akcijama.

SVI ZA LANETA
    Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.

Laneta svi poznajemo,znamo da je jedan od retkih ljudi koji stvarno vredi i kao prijatelj i kao poznanik.Zamolio bih i ovde da se ova stranica na facebook-u salje dalje i da se prate aktivnosti,iskreno Lanetu je svaka pomoc dobrodosla.

unapred zahvalan

Miki
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

Novčana sredstva možete uplatiti na humanitarni račun otvoren kod Komercijalne banke ad Beograd:
    Broj dinarskog računa: 205-9011004934460-25
    Broj deviznog računa: 9031019018038
    Zamolio bih svakog ko izvrsi uplatu da samo posalje poruku na ovu grupnu poruku ili stavi u komentar I da tako motivisemo ostale I pre svega da znamo koliko smo sakupili novca.

pomozimo mu,nije mu vreme da ode!!!!
    @moderatori
    ajd podignite nekako ovu poruku da je vise ljudi vidi i da znaju o kome je rec..unapred hvala
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

VASIH 10 MINUTA, LANETU ZNACI ZIVOT!
      Pre svega bih ZAMOLIO da svi odvojite 3 minuta da procitate ovu poruku.
      Ukoliko ste clan ove grupe, to je iz dva moguca razloga:
      1. Vi ste prijatelj Laneta
      2. Vi ste blizak prijatelj bliskom Lanetovom prijatelju
      Svako ko ga poznaje ili pita nekog za njega znace da on nije zasluzio da mu se nesto ovako desi, kao I niko od nas.
      Cujem mnogo komentara koji kazu “sta ce njima da znaci mojih 10 EUR, kad njima treba 150.000 EUR.
      Pa evo proste kalkulacije:
      7.832 clana grupe X 100 RSD = 783.200 RSD = oko 7.500 EUR ( to vec zvuci kao velika cifra zar ne)
      a moze I ovako:
      7.832 clana grupe X 10 EUR = 78.320 EUR..
      ..a to predstavlja pola novca za pomoc, a nama znaci 3 pica da castimo Laneta I 10 minuta naseg vremena.
      Kako 10 minuta:
      3 minuta za citanje ove poruke;
      2 minuta da popunimo priznanicu u banci pored koje svakodnevno prolazimo;
      5 minuta da sacekate u redu banke.
      I sa ovih 10 minuta VI cete pruziti nadu I Lanetu I njegovoj porodici. Pre svega pruzicete im podrsku u ovim teskim trenucima.
      Hvala.

https://www.facebook.com/SviZaLaneta
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Ljudi, ako mozete ikako da nadjete neki SMS broj preko koga cemo slati novac.Verujte da je to najbrzi nacin.
        Neka poruka ili poziv budu 50 ili 100 din.Moze i vise

Nasem Lanetu od sveg srca zelim sve najbolje.

Drzi se Lane
        You can run, but you can't hide.

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Originally posted by zverko View Post

Cujem mnogo komentara koji kazu “sta ce njima da znaci mojih 10 EUR, kad njima treba 150.000 EUR.
          Pa evo proste kalkulacije:
          7.832 clana grupe X 100 RSD = 783.200 RSD = oko 7.500 EUR ( to vec zvuci kao velika cifra zar ne)
          a moze I ovako:
          7.832 clana grupe X 10 EUR = 78.320 EUR..
          ..a to predstavlja pola novca za pomoc, a nama znaci 3 pica da castimo Laneta I 10 minuta naseg vremena.
          Citiram druga Zverka, dok svi budemo ovako razmisljali necemo nista nikada postici u zivotu. Kada se budemo jednom osvestili i budemo shvatili da svet funkcionise na sistemu velikih brojeva svima ce zivot postati bolji a puno "izgubljenih" zivota se moze lako vratiti na ovakav nacin.

Pre 2 dana sam bio u Becu u poseti Lanetu, Miki me je odveo hvala mu na tome i video sam sta sam video da izvinete bolje da nisam.
          Zaista mu je preko potrebna pomoc minuti su u pitanju. Decko se iz sve snage koju nema nigde vise zbog silnih operacija i komplikacija sem u svojoj dusi bori za zivot. Kada sam to video doziveo sam emotivni krah i ostao bez teksta.
          Pomozimo mu na gore opisan nacin i verujmo u cuda!
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• expendable
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2009
            • 3662
            • Bor

Sve je rečeno. Što bude više ljudi veća je i jedina šansa da se ovom mladom čoveku da šansa.
            Nije bitno da li ste ga lično poznavali (ja recimo nisam, do ove situacije, a sad mi se čini kao da ga znam godinama), žrtvujte par minuta, svaki čak i mali prilog je značajan.
            Svaki član CBC-a ... pa makar 100, 200, 500 ... dinara, značiće puno.
            Pokažimo solidarnost, pomozimo onima kojima je teško, to nas čini ljudima, ništa drugo!
            Jedan (tehnički) savet:
            U banci (naročito komercijalnoj) ne treba ništa osim žiro-računa. U pošti osim broja računa (preko uplatnice) popunite i ime, Milan Novaković, i trebalo bi da uplata može proći.
            Odmah, u toku sutrašnjeg dana!! Sveti Nikola? Baš zato!!
            Last edited by expendable; 18.12.2012, 23:23.
            Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Cp6uH
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2008
              • 553
              • Beograd
              • Corolla TSn

Ko ne moze da ode do poste moze i elektronskom uplatnicom sifra placanja ?89 (289 ili 189) zavisi od banke

Comment

• Franjo
                Banovan
                • 14.08.2009
                • 2831
                • Inđija - Beograd
                • Renault megan II res

Originally posted by expendable View Post
                U banci (naročito komercijalnoj) ne treba ništa osim žiro-računa. U pošti osim broja računa (preko uplatnice) popunite i ime, Milan Novaković, i trebalo bi da uplata može proći.
                Upravo sam se vratio iz Kom.banke - revoltiran. Otišao sam, sa popunjenom uplatnicom na 100 evra, ali ne može, jer je u ovoj državi (lopovskoj) plaćanje isključivo u dinarima! Može, samo na sopstveni devizni račun! Kad sam pitao, kolika im je provizija, ako zamenim evre i uplatim na dinarski račun, prave se blesavi: oni ne uzimaju proviziju! Tada, kad im prodam 100 evra po kursu 110,4554.

Proviziju, (odnosno profit) uzimaju od Laneta, kad mu te iste evre prodaju po 116,0602!!! Izračunajte, koliko je to na 150.000 evra.

Zato, ne važi onaj devizni račun:

Novčana sredstva možete uplatiti na humanitarni račun otvoren kod Komercijalne banke ad Beograd:
                Broj dinarskog računa: 205-9011004934460-25
                Broj deviznog računa: 9031019018038
                Uplatom, preko pošte, situacija je još gora, jer pošta uzima proviziju.

Da li neko vodi ovu akciju, da ovo pitanje raspravi sa Ministarstvom finansija?

Da ne dužim, krećem ponovo u Kom. banku, da izvršim uplatu u dinarima. Prvi put, nisam imao toliko dinara, računajući, da ću izvršiti uplatu u evrima.

Edit: Uplatio 11.500,00 RSD u Kom.Banci - bez provizije.
                Last edited by Franjo; 19.12.2012, 18:08.

Comment

• Cp6uH
                  CBC Senator XXL
                  • 22.09.2008
                  • 553
                  • Beograd
                  • Corolla TSn

Comment

• skijash
                    CBC Senator XXL
                    • 07.09.2007
                    • 1354
                    • Beograd
                    • wrx

Uplatih.

Comment

• sErGiO
                      Moderator
                      • 30.01.2007
                      • 2769
                      • Neko selo pored Beogr
                      • Alfa Romeo 156SW

Uplaćeno.

Comment

• alexa05
                        CBC Senator XXL
                        • 23.07.2006
                        • 1769
                        • Smederevo
                        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Franjo kapa dole...

RESPECT

Danas sam u guzvi ali sutra je plata, a sobzirom da sam u Komercijalnoj taman cu i ja da odradim sta treba.
                        EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• misar
                          CBC Član
                          • 20.10.2007
                          • 62
                          • Novi Sad
                          • Fiat Bravo 1.8GT

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

uplaceno.
                            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Franjo
                              Banovan
                              • 14.08.2009
                              • 2831
                              • Inđija - Beograd
                              • Renault megan II res

Hajdemo, ljudi! Da ne bude kasno. Svaki dan - smanjuje šanse uspešnosti lečenja.

Comment

Working...
                              X