Uplaćeno, veliki pozdrav za Laneta!
Svi za Laneta!!!!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.facebook.com/SviZaLaneta?fref=ts
Dragi prijatelji,
od 1. do 8. februara u TC Ušće biče postavljen štand SVI ZA LANETA, na kom ce se prodavati unikatni proizvodi mladih dizajnera, kolačiči, kremice, lampe, svasta nesto lepo... bice fenomenalno, videcete i sami...
O detaljima izlagaca cemo vas obavestiti uskoro, strpite se jos samo malo))
Ovim putem apelujem na sve vas koji imate sat-dva slobodnog vremena dnevno, u prolazu ste ili zivite u blizini, da dodjete i pomognete nam da animiramo posetioce, da kupe neke od proizvoda i na taj nacin doprinesu akciji SVI ZA LANETA!
MOLIMO SVE ZAINTERESOVANE, KOJI BI DOSLI I BILI SA NAMA NA STANDU DA POSALJU PORUKU U INBOX!
Sedam dana nije malo, ali nije ni mnogo...bilo bi super da se svi ukljucimo...kako bi posetioci prepoznali nas trud da pomognemo Lanetu, kome je nasa pomoc sada najpotrebna.
Nije nuzno da isti ljudi budu na standu svaki dan, vec ko kad moze, ako mozete jedan dan, jedan sat i to je ok...
Unapred vam hvala))
Comment
-
-
SVI ZA LANETA
STANJE NA RACUNIMA 01.02.2013.
73.911,04 EUR
102.817,79 RSD
1.195,83 AUD
829,94 USD
IDEMO DALJE....SVI ZA LANETA!!!!
Comment
-
-
Originally posted by Pro FX-Sniper View PostVec sam pitao jednom...zna li iko kako je Lane?...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Članovi Rotaract kluba Bijeljina su večeras prikupili vanredne mesečne članarine, i taj iznos će biti uplaćen najkasnije prekosutra, a i naš matični Rotary klub je takođe upućen u dešavanja i namerava da se uključi u akciju. Sledeći vikend sam na predsedničkoj konferenciji klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH, Hrvatske, Slovenije i Austrije, te ću tom prilikom i njima predočiti situaciju, i pozvati ih na delovanje.
Sempre Avanti!155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
Originally posted by Cp6uH View Poststanje na racunima 13.02.2013.
76.596,44 eur
554.437,79 rsd
1.195,83 aud
829,94 usd
idemo dalje....svi za laneta!!!!
Comment
-
Comment