...i taj iznos će biti uplaćen najkasnije prekosutra...
Nažalost je uplata koju sam ja najavio malo kasnila (umesto do 1.3. izvršena je 3.3.), te je izvršena tek juče. Novac bi trebalo da se pojavi na računu "u narednih par dana", kako su rekli u banci. (saradnja banaka u regionu je nikakva, a platni promet je kao da ga reguliše pokvaren semafor.)
16.03.2013. od 20h Rotaract Club Pancevo organizuje humanitarni turnir u kuglanju u Pancevu, prikupljena sredstva ce biti usmerena za lecenje Laneta!!!
23.03.2013. od 19.30h Rotary Club Pancevo organizuje Lady's Night u restoranu Family Garden u Pancevu, Stevana Supljikca bb, park kod zeleznicke stanice Predgradje, sva prikupljena sredstva bice usmerena na Lanetov racun!!!
Dragi SVI, želimo da podelimo sa vama jednu jako dobru vest! LANE 22. marta - za manje od 7 dana, IDE u AMERIKU!!!
Mesecima smo prikupljali novac i dosao je dan kada ce Milan konacno moci da iskoristi deo truda koji smo ulozili.
Zahvaljujuci svim ljudima dobre volje Lane je u mogucnosti da napravi drugi korak u svojoj najvecoj zivotnoj borbi - BORBI ZA ŽIVOT!!
Milanovo stanje je bolje i konacno su se stekli uslovi da ode na kliniku Mayo da mu urade biopsiju i nakon tih rezultata ćemo tačno znati šta će se i kojim redom dalje desavati i kada možemo da očekujemo potpuni oporavak... )
Troškovi ovog puta (u trajanju od 5 do 7 dana) iznose 10 000 eura.
Prosto čoveku milo kad vidi da još ima ljudi pa se oseća bolje.
Hvala svima koji su učestvovali, ovo je zaista velika stvar.
Svaki i najmanji doprinos je značajan jer čovek sad ima realnu šansu da se oporavi.
Koliko sam shvatio ovo nije kraj i da još malkice nedostaje ili će trebati i za postoperativni tok.
Znači, pred ciljem smo, ali treba još korak-dva?
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
samo da va spozdravim u Lanetovo ime,ima dana kad je ko nov a ima i dana kad se malo muci vecinom posle hemo terapije.uglavnom ide se dalje do pobede..
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
malo pre smo se culi,zeza ga neka temperatura pa ide svakodnevno u bolnicu na bocu,inace je dobar...za sad finansijski je ok,spremamo sledecu akciju za jednu 10 godisnju devojcicu iz Sapca kojoj treba operacija srca i ima tri meseca da se operise,a doktori normalno kod nas u srbiji to ne rade tj. nemaju mogucnost ali ipak ju je komisija odbila za drzavnu pomoc da se operise ovde u Becu,gde je suma dosta manja od one koja je bila potrebna lanetu-nekih 30.000 eura.tako da bih vas sve zamolio kada pokrenemo akciju u sledecih nekoliko dana,pomozite koliko mozete,dete je u pitanju :https://www.facebook.com/andrea.popovic.39794
Comment