A otkad si ti to radio na kocenje? Pa ti redovno si pun gas do daske, ima li jedna 402SR u kojoj si ostao u klasi u kojoj si krenuo?
Ako se klase poredjaju na pola sekunde kako je jedna od ideja ovde iznetih, stavite top klasu da bude ISPOD 9 sekundi bez ogranicenja u pogonu i onda cete tamo imati pravi karambol.
U pitanju je da se napravi spletka da se neisplati zez.
Navodno.
Sortiranje po pogonu i sortiranje po vremenu.
Radi primera da se lakse uhvati.
Dakle, klase po pogonu:
FWD 1 mesto auto A //drugo mesto B // trece C
RWD 1 mesto D // E // F
4x4 1 mesto G // H // I
Klase po vremenu:
pazi sad:
8 1 mesto D // 2 mesto G // 3 mesto E
9 1 mesto A // 2 mesto H // 3 mesto B
9,5 1 mesto F // 2 mesto B // 3 mesto C
=============================
Za svako prvo mesto 3 boda
Za svako drugo mesto 2
Za svako 3 mesto 1
Ovde A ima 6 bodova
B ima 4
C ima 2
D ima 6
E ima 5
F ima 4
G ima 5
H ima 4
I ima 1
==========================
Dakle A vozi protiv D (imaju 6 bodova) (3 poena za pobedu)
G protiv E imaju po 5 bodova (3 poena za pobedu)
H, F ,B (imaju 4 poena) najlosije vreme otpada, ostala 2 voze (3 poena za pobedu) (B otpao)
C ima 2 poena, ostao sam sa 2 poena +1 poen extra
I ima 1 poena, ostao sam sa 1 poen +1 poen extra
================================
Suma: Primer:
D pobedio 6+3 =9
A izgubio 6
E pobedio 5+3=8
G izgubio 5 =5
F pobedio 4+3 =7
H izgubio 4
C sam 2 +1 poen bonus = 3
I Sam 1 +1 bonus =2
Nemoze jednostavnije da bude od ovoga a da se nateraju da voze i daju sve od sebe i od svojih masina.
===========================
Sve li moram da vam racunam
Ovo se zove FER IGRA
I sta mislite, esam pobrko loncice nekome ako se izslafovo na startu .
Bas me interesuje ko ce uspeti ovo da crackuje i namesti sebi pobedu.
PS: Ovo je samo okvirno i stalo se sa slovom I i sa klasom do 10 sec. moze da se nastavi ali bi bilo nepregledno za objasniti.
=========================
Dakle kad se sve sumiralo rezultat biva sledeci:
D 9
E 8
F 7
A 6
G 5
H 4
C 3
I 2
vozili su sledeca vremena
8 1 mesto D // 2 mesto G // 3 mesto E
9 1 mesto A // 2 mesto H // 3 mesto B
9,5 1 mesto F // 2 mesto B // 3 mesto C
Jednostavno, greske se placaju, vidimo kako je G platio gresku
E se izborio za bolje iako je imao losije vreme
F sa sveukupno 7 kvalifikacionim mesto se izborio za 3 mesto jer se H izslajfovao
itd itd...
I je recimo 3 po pogonu u klasi ali nekonkurentan po vremenu, omanuo ili bilo sta.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Koliko sam shvatio ovo je narodnog a ne takmi?arskog karaktera. Normalno svi žele da vide i svoje vreme. Zato možda može da se ubaci ta neka ekstra ili profi klasa pa nek se biju kako ho?e
Tj jesam nahebo za spravu (da idem odma na tavan da se obesim medj shunke) ili mogu da idem kod zene .... ?
pozz
RAle
P.S. Zaboravljamo da smo proklet narod, i da nece biti velikog odziva ako ne bude nekih nagrada ... zato bi mozda valjalo poterati vise amatera nego li ovih profesionalaca.... a i bice zanimljivije...
A bre BOOST al si ga iskomplikovao...
Kako neko moze biti prvi ako ima slabije vreme od drugog? :x
Vrbas treba da bude LEGALNA ulicna trka na 201 metar. Ako to tako napravite onda ce biti naroda i price, a oni o kojima budu pricali uci ce u legendu. Daj da se zabavljamo, da nam bude lepo i da imamo sta unucima da pricamo.
Poredjaj lepo to po klasama na po pola sekunde bez obzira na pogon sa diskvalifikacijom ko probije vreme. Napravi 3 kruga kvalifikacija kao sto ima Wimbledon kad igraju tenis da se drustvo navoza i da ja dobijem sto vise video materijala. Onda pauza za rucak do 16 i onda zvanican deo price pa ko prezivi. Obavezno 1NA1 u paru da se vidi ko je ko.
Kalkulacije i taktika je namenjena za 402SR jer lepo rece Egon gde ima para tu ima i politike, taktike i kalkulisanja.
Ovima koji imaju pogon na 4 tocka cemo sipati malo ulja ispred svakog tocka pa sta naprave!
A bre BOOST al si ga iskomplikovao...
Kako neko moze biti prvi ako ima slabije vreme od drugog? :x
Kako komplikovano, nemoj da sad napravim jednu malo komplikovaniju viziju fizike da vidi sta je komplikovano
Ovo je bre za 2 razred osnovne
Prvi je D i imao je najbolje vreme. Da nisi pospan
Originally posted by 1-na-1.com
Vrbas treba da bude LEGALNA ulicna trka na 201 metar. Ako to tako napravite onda ce biti naroda i price, a oni o kojima budu pricali uci ce u legendu. Daj da se zabavljamo, da nam bude lepo i da imamo sta unucima da pricamo.
Narod prica i kad se nista nedesi. Jednostavno prave svoje price.
Legenda necu da budem, jos mi se zivi
A ja mislio da to ide u dva dana.
Subota: Kalkulisanje i namestanje klasa
Noc: Nocni parti na bazenima (ovoren bazen nocu)
Nedelja: Diskvalifikacije
Jednostavno, posto je Cannon tehnicki forum, ova klasifikacija dolazi u obzir za nas, mi znamo sta pricamo.
Za nesrecnu javnost koja nezna bolje, pa nek racunaju klase na sate ako hoce.
Posto vec imamo klase i rezultate u sekindama nek objavi kako ko hoce.
Za nas je bitno da se zna ko kojoj pogonskoj grupi pripada a i ta opcija je zastupljena.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Kako komplikovano, nemoj da sad napravim jednu malo komplikovaniju viziju fizike da vidi sta je komplikovano
Ovo je bre za 2 razred osnovne
Prvi je D i imao je najbolje vreme. Da nisi pospan
Ma nisam se ni udubljivao, ne ide mi se u prvi razred ponovo
Originally posted by BOOST
Narod prica i kad se nista nedesi. Jednostavno prave svoje price.
Legenda necu da budem, jos mi se zivi
Pa nisu sve legende mrtve, da nisi pobrkao sa herojima?
A ja mislio da to ide u dva dana.
Subota: Kalkulisanje i namestanje klasa
Noc: Nocni parti na bazenima (ovoren bazen nocu)
Nedelja: Diskvalifikacije
Prvi dan turi Cannon forum klasifikacija po pogonima, itd... kako si zamislio. Sledeci dan 201 ulicna trka, obavezno neko zensko u topless-u da pusta trku...
Jednostavno, posto je Cannon tehnicki forum, ova klasifikacija dolazi u obzir za nas, mi znamo sta pricamo.
Za nesrecnu javnost koja nezna bolje, pa nek racunaju klase na sate ako hoce.
Posto vec imamo klase i rezultate u sekundama nek objavi kako ko hoce.
Za nas je bitno da se zna ko kojoj pogonskoj grupi pripada a i ta opcija je zastupljena.
Meni tek sad sinulo....
Da li se u Vrbasu organizuje privatna trka za Cannon forumase? Vidim da nikome nije stalo da tamo bude VASHAR vec malo drustvanjce iza coshka...
Pa shto da ne probamo neke nove stvari.Za klase po sekundama imao 402SR ovo neka bude novina.Dok se ne proba nece se znati jel dobro ili loshe.
U sv sl shto vishe ljudi dodje to bolje.
Naravno da nije vazno ko ce pobediti,bitno je druzenje i zezanje!
Cak sta vise ja planiram da se prijavim sa Vektrom automatik,iako unapred znam da nemam apsolutno nikakve sanse i da cu verovatno biti poslednji,ali kakve veze ima ,bitno je zezanje!
Comment