Kucica je oko 2x3m i ima pokrivenu terasu slicnih dimenzija... Znaci nece biti bas zgodno da se potrpamo unutra
Ako ce biti tako hladno ja sam za odlaganje. Da li je ok sledeci vikend? 27.3.? Kakvo ce vreme biti tada?
Sto se tice dolazka u Visnjicu, nije komplikovano. Nacrtao bih neku mapu i ostavio ovde kada se priblizi datum tako da svi mogu da nadju. Ali nije problem ni da se nadjemo pa dodjemo, ali nekoliko ljudi bi trebalo da bude tamo ranije zbog spremanja...
Mesta za parkiranje ima na samom placu i na prilaznom putu. Mislio sam da improvizujem neki sto i da dovucem razne stolice. Ali mozda je jednostavnije da se jede i pije s nogu?
Evo kako to izgleda:
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Polako bre sa tim odlaganjem. Znacemo par dana pre 20.03. kakvo se vreme ocekuje, pa ako bude shit, lako cemo pomeriti za 7 dana.
Ja sam za opciju sa stolovima. i trebalo bi par dana pre toga da se zna lista sigurnih ucesnika dogadjaja da bi se pribavile adekvatne kolicine hrane i pica.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Vidi mart i april u najtezi meseci za prognozu i ja bih vam predlozio da "u minut do 12" dogovorimo tacan termin,cak i to da uzmemo sa rezervom,posto nikad nisi siguran za mart kakvo ce vreme biti.Srecom vecina vas je sa kolima pa posto ste mobini nece vam tesko pasti da dodjete za 7 dana(bar meni nije tesko padalo nikavo pomeranje kad sam imao kola).
Tako da znate da nista ne fiskirate.
A sta kaze dugorocna prognoza za mart mesec.Analiza kaze da bi se tamo do nekog 15.3 zadrzalo hladno vreme povremeno sa snegom(mozda i duze),recimo da bi u periodu 20-25.3 otoplilo na izmedju 12-14C(znaci ne nesto toplo preterano),pa bi onda ponovo oko 25.3 zahladnelo,moguce ponovo par sneznih dana(ali temperatura danju u + znaci bez nekih hladnoca) i onda bi oko 29-30.3 ponovo otislo na 12-14C i u april bi usli sa prolecnih 15-tak C.
Eto ovo je orijentacija,mozda se sve pogodi,mozda nista,ali upamtite mart je najtezi mesec za prognozi ne govorim napamet
pozdrav
To cemo videti jer stvarno nepoznajemo se pa je malo teze organizovati se prvi put.
A sto se tice datuma to cemo barem lako oseticemo mi sami kad je pravi trenutak i reci
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Nije stvar u klopi kao klopi ali je bitno, Brick ,imati još neki dodatni motiv, a mislim da će nas taj roštilj sigurno manje koštati od par tura u BGD kafeima a o užitku da ne pričam...Na kraju, kućica izgleda zaista lepo a organizacija klope i pića u formi švedskog stola bi bila idealno i najjednostavnije rešenje....he,he,he!
Nije stvar u klopi kao klopi ali je bitno, Brick ,imati još neki dodatni motiv, a mislim da će nas taj roštilj sigurno manje koštati od par tura u BGD kafeima a o užitku da ne pričam...Na kraju, kućica izgleda zaista lepo a organizacija klope i pića u formi švedskog stola bi bila idealno i najjednostavnije rešenje....he,he,he!
Pa kad spomenu SVEDSKI STO, za tim stolom ce nam sigurno faliti jedan SVEDJANIN
Comment