Okupljanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Relja
    CBC Član
    • 07.02.2005
    • 30
    • Niš
    • Opel Monza

Ma najbolje da se nadjemo u nekoj velikoj garazi, a da neki dobrovoljac da svog "mezimaca" da ga doteramo , em se druzimo, em smo korisni !

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Ja se neplaniranirano vratio ranije, tako da mogu aktivnije da se ukljucim u pripreme.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Pa ajde ukljuci se
        Power of dreams !!!

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

E sad smo kompletni...!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

Kucica je oko 2x3m i ima pokrivenu terasu slicnih dimenzija... Znaci nece biti bas zgodno da se potrpamo unutra
            Ako ce biti tako hladno ja sam za odlaganje. Da li je ok sledeci vikend? 27.3.? Kakvo ce vreme biti tada?
            Sto se tice dolazka u Visnjicu, nije komplikovano. Nacrtao bih neku mapu i ostavio ovde kada se priblizi datum tako da svi mogu da nadju. Ali nije problem ni da se nadjemo pa dodjemo, ali nekoliko ljudi bi trebalo da bude tamo ranije zbog spremanja...
            Mesta za parkiranje ima na samom placu i na prilaznom putu. Mislio sam da improvizujem neki sto i da dovucem razne stolice. Ali mozda je jednostavnije da se jede i pije s nogu?

Evo kako to izgleda:

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

Lepo izgleda,vredi pomeriti datum na 27.3.
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Ok...posto vidim da ste svi vi raspolozeni vishe za rostilj nego za obican skup..onda je najbolje da cekamo lepse vreme pa taman to bio i april...

Ako taj 27.03 bude ok onda cemo tada...da barem bude 7-8 stepeni...
                Power of dreams !!!

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Polako bre sa tim odlaganjem. Znacemo par dana pre 20.03. kakvo se vreme ocekuje, pa ako bude shit, lako cemo pomeriti za 7 dana.
                  Ja sam za opciju sa stolovima. i trebalo bi par dana pre toga da se zna lista sigurnih ucesnika dogadjaja da bi se pribavile adekvatne kolicine hrane i pica.
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Stefan1
                    CBC Veteran
                    • 27.10.2004
                    • 137
                    • Beograd

Vidi mart i april u najtezi meseci za prognozu i ja bih vam predlozio da "u minut do 12" dogovorimo tacan termin,cak i to da uzmemo sa rezervom,posto nikad nisi siguran za mart kakvo ce vreme biti.Srecom vecina vas je sa kolima pa posto ste mobini nece vam tesko pasti da dodjete za 7 dana(bar meni nije tesko padalo nikavo pomeranje kad sam imao kola).

Tako da znate da nista ne fiskirate.
                    A sta kaze dugorocna prognoza za mart mesec.Analiza kaze da bi se tamo do nekog 15.3 zadrzalo hladno vreme povremeno sa snegom(mozda i duze),recimo da bi u periodu 20-25.3 otoplilo na izmedju 12-14C(znaci ne nesto toplo preterano),pa bi onda ponovo oko 25.3 zahladnelo,moguce ponovo par sneznih dana(ali temperatura danju u + znaci bez nekih hladnoca) i onda bi oko 29-30.3 ponovo otislo na 12-14C i u april bi usli sa prolecnih 15-tak C.
                    Eto ovo je orijentacija,mozda se sve pogodi,mozda nista,ali upamtite mart je najtezi mesec za prognozi ne govorim napamet
                    pozdrav

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

a zar mora okupljanje da ima motiv u hrani i picu, mislim sto da ekstra obaveza padne na teret par ljudi. nadam se da niko od nas nije izgladneo vuk
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

To cemo videti jer stvarno nepoznajemo se pa je malo teze organizovati se prvi put.
                        A sto se tice datuma to cemo barem lako oseticemo mi sami kad je pravi trenutak i reci
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Nije stvar u klopi kao klopi ali je bitno, Brick ,imati još neki dodatni motiv, a mislim da će nas taj roštilj sigurno manje koštati od par tura u BGD kafeima a o užitku da ne pričam...Na kraju, kućica izgleda zaista lepo a organizacija klope i pića u formi švedskog stola bi bila idealno i najjednostavnije rešenje....he,he,he!
                          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• *Egon*
                            CBC Senator XXL
                            • 31.12.2004
                            • 1232
                            • Beograd, Dorcol, N 44

Originally posted by TETAK
                            Nije stvar u klopi kao klopi ali je bitno, Brick ,imati još neki dodatni motiv, a mislim da će nas taj roštilj sigurno manje koštati od par tura u BGD kafeima a o užitku da ne pričam...Na kraju, kućica izgleda zaista lepo a organizacija klope i pića u formi švedskog stola bi bila idealno i najjednostavnije rešenje....he,he,he!
                            Pa kad spomenu SVEDSKI STO, za tim stolom ce nam sigurno faliti jedan SVEDJANIN
                            Garaza
                            1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• Saabo
                              Moderator
                              • 29.09.2004
                              • 1724
                              • Vrbas
                              • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Originally posted by egon
                              Koji nesto i ne jede hleb, vec samo meso...
                              SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• *Egon*
                                CBC Senator XXL
                                • 31.12.2004
                                • 1232
                                • Beograd, Dorcol, N 44

Originally posted by Saabo
                                Originally posted by egon
                                Koji nesto i ne jede hleb, vec samo meso...
                                Niko i nije spominjao hleba, samo klopa i pice
                                Garaza
                                1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

Working...
                                X