Za kraj, cisto da se vidi da nije bio peder bal, evo dokaza da su se i cure najele. Pogledajte kako se zali na farmerke koje je stezu (Urose ovo je bilo slikano potpuno ne namerno)
posle sve one hrane koja se tamo pojela (posle cega sam jedve disao) nasao sam se sa nekim ortacima koji su hteli da idu u mcdonald's.
otisao ja sa njima i kao bilo mi glupo da ih gledam kako jedu, i narucim bigmac obrok. vecu gresku nisam u zivotu napravio. koje je ono sranje od hrane.
ne znam ni sam zasto sam to uradio
Pa nismo mi krivi sto je pandur u tom trenutku bio zauzet pisanjem kazne, pa nije imao vremena da izmeri nekima i 160 km/h.
A tako mi je nesto leglo da ga razvucem....ono nigde zive duse...milina, pravac od kilometar...
E, ljudi, fino sam "mezio"... Okupljanje je bilo prava opustencija. Jedino sto cu sledeci put definitivno da ponesem neko cebe i jastucic i kad se lepo napapim malo da prilegnem da se to sve fino slegne... Drago mi je da sam konacno upoznao sve te cuvene ljude odavde i ni malo mi nije krivo zbog toga.
@Ico....sta da ti kazem....PLACI! ('ebo te splav... )
Imam i ja dosta slika, ali nisam u prilici da ih okacim sad. Trebalo bi do sutra popodne da ugledaju tamu servera...
Elem, boost, vidim da si mislio na nas... Razmisljao sam da ti posaljemo preporuceno jedno belo meso i malo onih ljutih kobaja, ali pitanje je kako bi to morisalo posle nedelju dana puta...
Pozdrav svima.
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Samo da napomenem da je bilo "nekih" moderatora koji su mislili da treba ubiju onoliko komada mesa i torte, koliko imaju i postova.
Da, morao sam na kraju da sklanjam klopu od Dore i Saaba
Posle kleveta i laži Dora iSabo su nam draži, sad nemam vremena ali ćemo opisati naše putešestvije do BG krkanluka preko Male krsne, lapova, znamenitosti nekog groblja i tako, povratak je bio u stilu ranih osamdesetih, čisto da se setim mladosti i kako to nije bilo jednostavno putovati
Comment