Mini skup u Nišu?
Collapse
X
-
Re: mini skup u Nisu?
Moje forenzicko oko je primetilo u odsjaju da je ovo slikao neko sa crvenom majicom, a to moze biti samo jedna osoba, tako da ocekuj da ce ti nekad osvanuti bmw znak na gsi-u
A i one farmerke pored ukazuju na Moslera koji ti pruza nemu podrsku, tako da ce i on dobiti pomenuti znak cim nabavi kola.....samo ove ruke ne mogu da prepoznam, ali uvelicacu, pa cu da sledeci put vrsim manikirski pregled da utvrdim krivca
Comment
-
-
Manikirski pregled nece da da rezultate : oprali smo i ruke i noge u radioaktivnoj vodi punoj delova tela penzionera sa srcanim manama
oni hrabriji su se i umili...Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
@Hermes, kako li si skapirao da sam ja samo na osnovu farmerica kad ni ja sebe ne mogu da prepoznam po ovom odsjaju
A sto se tice podrske, nju sam pruzao iskljucivo tvom sestricu da gleda na drugu stranu dok su @driverGSI i @???
pokusavali da ti auto malo upristoje
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Ah, to... Nothing is as it seems. To sam zapravo citirao mog trogodišnjeg sina. On je tako pravio buduće vreme glagola - biti, postojati...Originally posted by HermesNemoj tamo, tamo biju
sudeci po tvom potpisu"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Tvoj ce da poraste, pa ce da nauci, a moj ima 12 i ima zelju da kad poraste bude POSLUZAVNIK
!!!!
Daljim razgovorom sam ukapirao da mu se svidja u stvari da bude pratilac nekom politicaru, da mi otvara vrata od kola i sl. i to je njemu "posluzavnik"...sreca sto su nam deca nachitana...
Pa ajde da se skupimo, samo da znate da onaj bar u kome smo zadnji put pili sokove je poznat po rakijama, jedno 100-tinak vrsta, tako da mozemo i da se uklopimo sledeci put na pravi nacin.Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Dolazim i ja sigurno, samo da procitam ovu poruku
OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo
Comment
-

Comment