Ako možeš da uzmeš slobodan dan onda uradi to, a za ostalo ne brini, doćiće neko po tebe ako si pešaka.Što se poznanstava tiče, pa šta misliš da smo se mi svi već poznavali kada smo došli na prvi skup?
Pa od prilike, uz to se povedu razgovori o pletenju, štrikanju, vunici.. pričamo čak po malo i o kolima
Proučavamo makine članova koji su došli na skup, @milannik povremeno proveri koliko dugo neki auto može da ide prvom 60 na sat i tako to , sve u svemu fino se zabavljamo =]
moj predlog je bovan
prasence MOZE
inace predlazem bovan jer cu biti tamo[90%]
ljudi da bi bio skup primecen mislim da bi trebalo da dodje sto vise automobila[ko moze]evo recimo ja dolazim 101om i to koliko sam nestrpljiv dan ranije
samo da znate razocarali ste me imam jak utisak da ste hteli da me zaboravite
Ja idem ujutru na Bovan, pa kad se vratim uveče preneću utiske =]
Inače imajte na umu da iako su za nedelju najavili sunčano vreme, u subotu će verovatno padati kiša, a na kameničkom visu je svugde trava za koju sumnjam da će da se osuši preko noći
Kamenicki vis je dobar predlog. Jeste brdo, ima divan pogled, dosta mesta za parking i vetar duuuvvvaaaaa, ali je zato kafana tu ako bude lose vreme, samo sto nemaju bas neku klopu. Bolja klopa je u Nis(u)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment