Originally posted by deki-ascona
Mini skup u Nišu?
Collapse
X
-
Ljudi, stvarno neznam koliko nam je zahvalna i praktcna ta ideja za prase, pogotovu sto ja nisam nacisto koliko ce ljudi biti, koliko prase treba a i malo sam sa vremenom...
Ako ste za jos nije kasno, ima li neko prasse u steku, ili da jurimo one sto prodaju, kolju, ciste i peku??
Comment
-
-
Ja sam za rostiljanje. Na livadi , u kafani, pored cesme ili gdegod vec...
Prase nije za ovakvu vrucinu. Osim u slucaju da je vec peceno negde...
Ovaj, a gde se nalazimo za dorucak?"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
-
Zeko zovi me kad dodjete pa vas vodim kod Micka na burek, ili na autopijacu na ovcije pljeke
Posto ispado ja biipovana stranka, svako neka ponese nesto za na skaru, a izvrsni direktor na skara (deki-askona) ce da podeli zadusenja sta ko da ponese od mehanike
Comment
-
-
Pazite gde idete posle rostiljanja, dobro obavesteni izvor Kurira kaze da
Sa ciljem da prošire broj mušterija, dileri u Nišu organizuju žurke na koje specijalno pozivaju decu najmlađeg srednjoškolskog uzrasta čiji su roditelji imućni i na tim žurkama im marihuanu nude besplatno „dok se ne navuku“.
- Na takve žurke „navlakuše“, pored tipovanih klinaca imućnih roditelja, obično se pozivaju i narkomani koji su približno njihovih godina. Potencijalnoj žrtvi se nabaci i poneka riba, bude tu i dosta alkohola „za opuštanje“, a oni koji već imaju dug staž u pušenju marihuane pričaju kako je to „izazov za prave muškarce“ koji donosi neponovljiv doživljaj - kaže izvor Kurira.
Mora da zovem moju babu da pitam da ona slucajno nije postala dousnik Kurira
http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... -navlakuse
Comment
-
-
U Vrbasu se prase smazalo za 15 min. na 40+ stepeni.
Mana mu je sto se dugo pecka pa se covek dotle obeznani od alkohola odnosno cole.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Nemam tendu, al'imam 3 suncobrana i 3 stolicice+1 stocic. Ponesite dakle stolicice, moze i neki stocic, jos neka skara obavezno, par cinija za sopsku salatu . Zestine nosim dovoljno za sve, a piva bar za trojicu.
Prase zahteva lozenje vatre od 6 AM da bi stiglo u 12.00h.
Nije prakticno.
Za slucaj da mi crkne racunar, a posto organizator nije rekao ni kad ni gde, moja malenkost vas ceka u zadruznom domu u kamenici od 10h, posto tamo ima 'ladno pivo.
Ovo vazi samo za one koji nisu iz Nis:
Mnozina od PRASE je PRACI , a jednina od PRACI je PRAC (moze i PRACE)Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
znaci, dogovor je da rostiljamo....
sta treba da ponesemo osim stolice?
ko ce da kupi prase?
pice?
alternativni plan je mislim sledeci:
okupimo se na cegru oko 12h, panoramsko razgledanje Nisa i prisutnih vozila, mozemo da angazujemo i kustosa koji radi na brdu.
oko 14h nastavimo druzenje u nekoj dobroj kafani i to je to...?
samo da ne bude jurnjave u 5 do 12!
Comment
-
-
Ovako:
-Nalazimo se na Cegru u pola 12
-Ko ne zna gde je to, zove nekog ko ce da ga dovede tamo
-Deki nosi skaru
-Svako nosi ono sto ce da konzumira
-Svako ponese ono sto misli da ce da mu (nam) bude potrebno
-Milane, ne nosi pajser, ne treba ti,a i izgubices ga
-Svi operu kola da se ne sramote