@shonsy mozes da meris jedino pre njih posle je kasno tj i ovo je kasno upucace nas neko sa okolnih zgrada... tako da ako hoces reci mi ovde pa dodju oko 6 i 15 npr da natenane izmerimo...
Ok, dogovoreno! Hehehe mene i ovako smaraju kad se parkiram kasno, a mogu da zamislim koja ce buka sutra biti...
Bilo je super vece.
Svaka cast Hondi i dihtung tjuningu.
Dobila je iznad svih ocekivanja, dakle svaki konj.
Steta sto nismo imali vremena da vidimo sta je bio problem u radu da bi ostao taj dihtung.
Vrh.
Neko drugi ce ves skenirati papir i postaviti.
Bilo je i prezivelih umalo ne izgubismo Egona
Trka je zasluzila posebnu temu
Zveri...si pogledao tockove, ima li diskova.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
A sad svi po 100 evrica CAR-u i 200 Hondi koji se namuci podjebantima da objasni neke stvari.
A ove pipi Hondase koji su dali do 5 ks ima da ... samo tako, bar do kraja mandata (a mandat mi je na 100 god.)
Evo i grafikona sa merenja. Stvarno smo se svi malo iznenadili. eMa smo malo prckali posto je hteo da nam deli banane kad smo zapoceli temu oko ovog tuninga, ali sad je sve crno na belo
Prvo merenje=60ks na tocku
Drugo merenje posle zamene ditunga=74,5ks na tocku
Najveci pozdrav za onoga sto je rekao 0 konja!
Jedino je njesra sto nije mogao ler da se stabilizuje, stalno je radio od 1000-2000rpm. U uputstvu na netu sto sam citao pishe da ce auto nemirno raditi 10-ak minuta (dok se ECU ne adaptira), ali nama je nemirno radio pola sata. Pa smo na kraju ipak vratili stari dihtung
Comment