Uf... danas sam bio na Ada Huji i moram vam reći da bi mi glava proključala bez kačketa.
Moja preporuka je da obavezno kupite HCS kačketejer će vam u suprotnom mozgovi proključati pa će vas posle boleti glava i presešće Vam skup.
HCS Kačket je SPAS! Cena sitnica sobziron da čuva glavu.
No, ako racunamo da je prosli put doslo 5 Hondi iz NS, a ovaj put ce ici barem 15, a verovatno i vise(iako ce morati telefoni da rade, da se mole i ubedjuju ljudi), ocekujem vecu posetu..
Drugo, mnogo je atraktivnija sad manifestacija, VREME je pravo, ni hladno ni toplo, a dosta ljudi vec prica o ovome, kao i o HCS uopste, ocekujem ludilo...
Ujedno, jedna ideja..
Posto se ocekuje da ce biti Driver na skupu, bilo bi super da se islikaju svi automobili HCS clanova, da se konacno osvezi rubrika na nasem sajtu...
I to ne samo ubaciti slike, vec i sa imenom i nickom pored..
evo, ja imam jedan predlog
da se mi ostali isto vozimo na stazi, ali da se nase vreme ne boduje u konacnom plasmanu za nagrade
da bude recimo ukupno najbolje vreme i Honda najbolje vreme i da se posle napravi Honda lista vremena, a mi smo se ostali vozili za svoj grosh i cepali gume nama za dushu
a, zar nisam promucuran
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment