V Internacionalni Skup Ljubitelja Honde

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Stvarno ne znam što bi driver slikao sve automobile. Pa nije on svadbarski fotograf, pa da slika ono automobile sa mladom i mladoženjom, pa sa kumom, zaovom, svekrvom.

Slikao je stazu i slike su bolje da bolje ne mogu biti. fotke su 5x bolje... Što da driver troši svoje vreme da slika krševe po parkingu, kao da je auto pijaca.

Može na sajt da se ubaci opcija da registrovani korisnici kače svoje fotke i rešen problem.

Poruku izmenio: level3

Comment

• driver
      CBC Član
      • 17.01.2005
      • 63
      • Beograd

Ma dolazim ja sigurno na skup, sa novom HD kamerom

Sto se tice fotkanja, mislim da to nema shanse da se dogovorimo i da organizujemo da se svi fotkaju, jer ne mogu svi da se nabiju jedan do drugog i aj sad da fotkam, morao bi jedan po jedan da se nameshta, i to bi nam oduzelo pola dana, ako hocete poshteno da se uradi.

I nek me zove Vedran ako hoce sve fotke iz NSa, samo ne znam shta ce mu kad nema nishta specijalno Okachio sam sve shto je valjalo.
      It aint about power dude! It's all about balance (Keiichi Tsuchiya)
      Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)

Comment

• Može na sajt da se ubaci opcija da registrovani korisnici kače svoje fotke i rešen problem.
        Resenje je tu.

Slikao je stazu i slike su bolje da bolje ne mogu biti.
        Sad nek slika celu manifestaciju, pa cemo da od 1000 slika proberemo 100 najboljih...

Bez uvrede svima koji ne voze Honde(ja prvi), ali mislim da ce ovo ostati ekskluzivno Honda dan, tako da ce samo Honde moci da izadju na stazu..

Tako je rukovodstvo odlucilo, a posto sam cuo razloge zasto je to tako(iskustvo prethodnog skupa), podrzavam ih po tom pitanju..

Ovo je Honda skup, i sve je dozvoljeno, dok je Honda u pitanju..Svaka cast ostalim klubovima ako su pustili druge marke na stazu(to je i HCS uradio prosle godine), ali ove godine cemo da probamo ovako...

Sledece godine mozda i puste vozila druge marke na stazu, no kao sto rekoh, ne odlucujem ja o tome..

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

A da li postoji ogranicenje sa koliko Hondi ista osoba moze da izadje na stazu?
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Ja bih ogranicio na jedan vozac-jedan auto.

Naravno da cemo dopustiti situacije tipa Kogoran u Level3 Hondi, ali se to nece racunati u takmicenje(ukoliko Level3 ucestvuje).

Da razjasnim, Level3 moze da da svoj automobil Kogoranu, i Kogorand a se takmici, ali onda Level3 nema prava..

Naravno, posto znamo obojicu vrlo dobro...

Neke druge seme, tipa ti Sri98 das svoj auto nekom XYZ liku, moze, ali onda ti nemas pravo ucesca...A da li ces ti to propustiti, ovakvu priliku jednom godisnje..

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Ma mene zanima kakva vremena bi postigao sa razlicitim autima, jedan u konkurenciji, a ostali samo za poredjenje.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• level3
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2006
                • 857
                • BGD, V.B. Karaburma

Bitno je da ima slika a najbitnije da imam šta da pošaljem novinarima posle skupa.
                Znači treba nam i neka slika sa gomile hondi i ljudi kako bi se odrazila veličina skupa a ne face i po jedna, dve honde.

Ove umetničke za sad neigraju neku ulogu, osim ako jednog dana ne napravimo foto izložbu

Drugo, da te slike budu gotove u roku 2-3 dana, posle mi više ne trebaju (mediji, kapirate).

Ja ne smem da rizikujem i zato dovodim jednog mladog zaljubljenika u fotografiju. u pitanju je mužjak zato mojne se palite

@Sri

Isprobavanje više hondi, pa ostavili smo nekih pola sata za kraj (zezanje Staza je moja od 10-10:30h. a takmičiti se neću jer smatram da nije u redu da pokupim sve nagrade
                www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• Bane R
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2006
                  • 1769
                  • Beograd

Originally posted by level3
                  Bitno je da ima slika a najbitnije da imam šta da pošaljem novinarima posle skupa.
                  Znači treba nam i neka slika sa gomile hondi i ljudi kako bi se odrazila veličina skupa a ne face i po jedna, dve honde.
                  Pa za takve fotke ti ne treba driverovo znanje i driverova oprema... to može da slika bilo ko.

Comment

• level3
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2006
                    • 857
                    • BGD, V.B. Karaburma

Možemo u subotu ili nedelju na organizovanu karting vožnju da se podsetite staze

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

Može. Pošto već skupljam ljude na nekoliko foruma ...

Comment

• level3
                        CBC Senator XXL
                        • 29.01.2006
                        • 857
                        • BGD, V.B. Karaburma

Potvrdjeno od strane Jelen Piva

PIVO ZA SVE

Comment

• Jbt, da necemo i alko test da radimo pre izlaska na stazu...

Ozbiljno, ljudi, nije frka za cug, ali suzdrzite se ozbiljnog alkoholisanja pre staze, kad odradite krug, onda ozezite po tecnom sponzoru..

Comment

• Deco, davi me drugar, otkad sam mu rekao da Nigrutin djira Hondu, pope mi se na glavu, hoce doci na skup, jel zna neko?

Comment

• BGILLEGAL
                              CBC Senator XXL
                              • 22.05.2006
                              • 653
                              • Beograd

dolazi. al ne zeli da bude tamo rep zvezda nego anonimus kao i svi mi... bar sam ja tako skapirao. tako da batalite te impresije oko ajsa. dolazi 100% stavise zezno se 10 aprila i dosao iako sam mu rekao da je 10 maja sto znaci da je vec i bio i bice hehehe

Comment

• Ma, ne misli on da ga spopada, samo da ga upozna..

Nigrutin je ekstra lik, nije ni malo umisljen, a mozemo da ga pustimo da odredpuje koju na zvucnik..

Comment

Working...
                                X