Originally posted by zverko
I CBC skup 2008-------Pripreme za roštilj....
Collapse
X
-
-
-
Pa kad živite u metropoli, nemoj da j moram dovoditi jednog iz NS-a
Comment
-
-
Ja cu doneti svoj rostilj, svoje meso i svoje pice, a vas ko hebe!Ljudi evo javljam se za pecenje, jedino sto je za rostilj najvazniji pac! Od njega zavisi i ukus i sve, posle je laganica... Eto neka Sri cepa pivo, a ja cu multivitamin kako bi ipak nesto jeli na kraju!
Comment
-
-
Oko ukusa nema puno filozofije, pošto meso i tako svi kupe u ugrinovačkoj već začinjeno, nije baš ono skroz domaćinski roštilj da se meso potapa u vanglu sa pivom i ostalim špecijama, nego odmah iz kese na roštilj pa ko je šta doneo, a retko ko donese "suvo" meso.
Hleb, salata, tulumbe, sladoled...
Svi donesu pivo, a posle otimaju kolu i sokove...
VODE u ogromnim količinama (smrznute)uvek fali, a kad dodje na red taman će da se odmrzne koliko treba.
Kese za smeće, čaše, salvete meni ne treba pribor (tanjir, viljuška, nož) ali bilo je i zahtevnih prošlih putova(otkineš veće parče hleba, rascepiš na pola, ubaciš meso i jedeš)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Udjes u prvu radnju, pitas gde su meso, pivo, sokovi i kupis po malo od svega. Mozes i da poneses i rucni frizider, stolice, sto, sator ako nadjes negde u kuci, podrumu....Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by uglavnom_bezopasniNadam se da osoba odgovorna za tulumbe neće zakazati, a i količina bi mogla da se poveća, da se ne otimam sa Dorom kao prošli put.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Evo, imam ja onaj prenosni frizider, sa onim plocama sto se lede. Navatacu sokove, pa cu to doneti. A za mesiste se grebem
P.S. pregledajte meso na trihineluDa ne poriknjava ceo CBC
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
Comment