Prosli put je neko doneo gotov rostilj i to vrlo dobar.
Moglo bi par nas ovaj put da donese pecen da mozemo nesto da prezalogaimo u medjuvremenu a i da rasteretimo rostiljmajstore posto ce nas i ovaj put biti bas dosta a secam se da je bilo muke prosli put i dosta zagorelih stvari i sprzenih ruku.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
pa ja sam isao tom logikom dok se raspali rostilj i dok se fofije koje pivo da je bolje prezalogajiti a sto su mi oni ugljenisali u Rakovici
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
imam ja roštilj dimenzija 2.2 x 1 metar. imam i kuku, imam i prikolicu ali ne mogu sam da ga natovarim a i ne pece mi se
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
pa sta ako rajmaks ima prikolicu. da nece i mene tamo da turi. rostilj je tezak negde oko 200 kg. treba 4 ne jaka ali dovoljno glupa da ga natovarimo!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
pa profesionalni rostilj iz restorana.
gus
tuc
prohrom
nezezam se. imam kompletan inventar (nov) za kafanu - restoran do 100 gostiju samo mi fali restoran i gosti
Comment