Auuuu, strasno, ko o cemu, CBC-ovci o rostilju.... Sve sami tuning i styling majstori za meso!
I CBC skup 2008-------Pripreme za roštilj....
Collapse
X
-
Originally posted by adanezezam se. imam kompletan inventar (nov) za kafanu - restoran do 100 gostiju
samo mi fali restoran i gosti 
Taman Japanx generalna proba...
p.s. Imam ja jednog klinca u ulici, on garant nema pojma sta je 200kg, da zovem njega da utovari??...technology is the only Replacement for Displacement.
Comment
-
-
Samo se vi zezajte ali roštilj će biti problem, nije ništa rešeno a ima ljudi
Comment
-
-
ja donosim novine, drvca za potpalu i briket
donecu i veliki suncobran zarad protiv sunca ili kiše
da li mogu ove godine da budem pasivan posmatrac
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
skupljam skupljam ali max jos trojeOriginally posted by uglavnom_bezopasniKupiš li nas novosadiste, ili da dam tvoj broj telefona vlasniku kafane da te pita za suncobrane
a za suncobran ćuti jerbo nećemo imati čime da se zaštitimo
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
E ja u Subotu imam "fancy" rodjendan, bez mezence(JEBO RODJENDAN bez prasetine). I sa rodjendana direktno idem na livadu na skup, ako fali mesa, nekog od rostilj majstori cu izedem!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Nema potrebe da ledite sokove i vode kad nije toplo toliko, ostacemo bez pice, bice samo leda kolko oces!
Neka ponese svako za sebe sta mu treba kao sto je i bio dogovor, sta komplikujete s tim ja cu ovo on ce ono.... Svako da ponese po tanjir, pribor, hleb, meso, pice, kesu, salvete, neki zacin ako voli i to je to... Jedino za taj veliki rostilj treba da se dogovorimo...a za njega trebaju i drva, novine, hepo kocke, sibice i neka slaninica da se podmaze!
Comment
-
-
Ne kazu dzabe Dora i ostali sta i kako, ovo je iz iskustva sa prethodnih okupljanja, svi donesu meso, a niko cumur, donesu se pivo ili sokovi ali ne hladni itd.. da ne nabrajam, znaci uvek u svakoj organizaciji neko ili neki moraju da povuku, ako bude svako donese sta hoce i tako to nista od toga ne bude.
Comment
-

Comment