Kupiš li nas novosadiste, ili da dam tvoj broj telefona vlasniku kafane da te pita za suncobrane
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
E ja u Subotu imam "fancy" rodjendan, bez mezence(JEBO RODJENDAN bez prasetine). I sa rodjendana direktno idem na livadu na skup, ako fali mesa, nekog od rostilj majstori cu izedem!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Ja donosim neko meso, probacu i manji rostilj za neku manju grupicu da obezbedim.. nego..gde je ta livada uopste? Nisam upoznat, nisam bio na skupu nikad do sada
Nema potrebe da ledite sokove i vode kad nije toplo toliko, ostacemo bez pice, bice samo leda kolko oces! Neka ponese svako za sebe sta mu treba kao sto je i bio dogovor, sta komplikujete s tim ja cu ovo on ce ono.... Svako da ponese po tanjir, pribor, hleb, meso, pice, kesu, salvete, neki zacin ako voli i to je to... Jedino za taj veliki rostilj treba da se dogovorimo...a za njega trebaju i drva, novine, hepo kocke, sibice i neka slaninica da se podmaze!
Ne kazu dzabe Dora i ostali sta i kako, ovo je iz iskustva sa prethodnih okupljanja, svi donesu meso, a niko cumur, donesu se pivo ili sokovi ali ne hladni itd.. da ne nabrajam, znaci uvek u svakoj organizaciji neko ili neki moraju da povuku, ako bude svako donese sta hoce i tako to nista od toga ne bude.
Comment