Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Posto vidim da cu da letim ako ne post-ujem a forum mi se svidja. Evo da kazem nesto!
Imam 23god, studiram racunarstvo&informatiku na matf-u (jedva 3-ca god), radim povremeno u firmi za transport kao vozac kombija..Automobili su mi jedna od pasija, i tako sam dospeo ovde! Mozete me sresti i na vg-u, gde sam u "ekipi" za pomaganje vlasnicima kadetta => Posedujem opel kadett 1.3nb '87 jubille oko godinu i po dana i to je moj prvi licni auto a inace vozim od ravno 18god(aktivno)...
Ime; Domagoj, Grad; Zagreb, vec oko 36 na grba?i...
Prvi auto Peugeot 304, pa BMW 1802, 318 iS, 4 ili 5 Manti A i B modela, Rekord C coupe, Commodore A GSE coupe, (svi stari opeli od Ascone do Monze), pa malo MB 123, 115, pa malo Lancer, i jos dosta toga...
momentalno Prelude II iz 86g 18 EX
u garazi se slaze buba za streetrace, 16 sa veeeeelikom Garet turbinom
od motora samo Kawasaki (Gpz, KZ, Z, ZXR 750 zadnji...)
Zdravo svima!
Veoma mi se dopada ovaj forum, do kojeg sam slučajno došao. Na postavljeno pitanje sam već dobio nekoliko odgovora i mislim da su svi posetioci OK.
Teme me relaksiraju i u potpunosti se razlikuju od posla koji radim (možda je zbog te razlike zanimljivo).
Pozdrav, nastavite ovako. slavisav
ćao,ja sam goran,imam 34 godine,oženjen sam i za 3 nedelje ocekujem jednu malu rumenu bebu.iz kikinde sam.vec ili tek 13 godina sam vlasnik auto servisa (neću da se reklamiram).u servisu radim mehaniku,dijagnostiku i zadnje 3 godine sam ovlašćeni servis za ugradnju gasnih uređaja i opet neću da reklamiram.jedini razlog zbog kojeg sam na ovom forumu je što mislim da imam šta da kažem i naravno što mi se sviđa forum naravno.eto toliko pozzz
Hvala svima na toploj dobrodoslici,naravno da sam sve fotke prvo pogledao
Jos samo da se malo bolje snadjem sa ovim kompom i sve ce biti kako treba!Pozzzz
Majstore,jel mozete tu malo preko trotoara,da ne idemo okolo,dalje je???!!!
Comment