Cao narode, za sada Corsa 1.2 16v (100yrs edition), jednog lepog dana neka Hondica... ali o tome vise na Hondinom delu foruma
Vrlo je prijatno videti ovako organizovan i zaista aktivan forum... nisam neki auto-moto profesionalac, ali ste u svakom slucaju dobar izvor korisnih informacija i pomoci... svaka cast
ja se zovem sasha, sto cak ne zna ni dobar broj mojih licnih poznanika - zovu me svi dr bouz.
inace sam muzikant, i slikadzija (fotografer), i shtampar.
zhivim u novom beogradu 'oce reci u sremsko-vojvodjanskom delu beograda, koji je ujedno i glavni grad mile mi domovine srbije.
nedavno sam nabavio 1 ruski bi-bi, koji se zove lada niva, no o tome cu vec pronaci odgovarajuci kutak za kuknjavu
eto toliko od mene.
pozdrav svima,
neki me znaju sa slicnih foruma odavno, vozim kevinu i caletovu ladu i corollu, licni auto nemam jos uvek, pokusavam da ga kupim vec 2 godina al mi se nesto ne da , nadam se da ce pasti nesto lepo sledeceg leta, inace sam audiofil ali u poslednje vreme sam poceo da se interesujem malo vise i oko mehanike i tako..
Pozdrav svima, zovem se Goran i zivim u Svilajncu, ja sam malo starija garda 1972 god, lud sam za autima i mladim ribama, ako ima koja neka se javi da lomimo amortizere, jbg isplati se, nadam se da ce mo dobro saradjivati i pomoci jedni drugima da ostanemo na drumu....
Comment