Hm hm hm izgleda da sam nesto propustio .... Bilo kako bilo zelim dobrodoslicu novom clanu, pripadniku ljepseg pola :lol: Pozdrav sa jadrana, i tek da kazem onima koji su se smrzavali da je danas kod mene bilo oko 26 stepeni :lol:
Lep pozdrav za devojčice.Honda, izdahni vazduh da možemo da postavimo komentare na forum.Sobzirom da imaš problema sa bešikom(sve se lepo vidi na logou) da li si razmišljao o pampersu....?Normalno sa Hondinim znakom.Lakše se briše....
Cuvaj me se kad dodjem u Cacak.Moj avatar sve govori...
Dexter, duzan sam ti jedan podforum sa novitetima ali samo sa ektremnim masinama, nista standardno ako me razumes
Jesi li u stanju da ga odradis kako treba?
Dobro nas nasli
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Da nepreteram ali mislim da mogu da pohvalim clanove foruma da je broj intervencija moderatora minimalan.
Ipak postoji vec jedna grupa clanova koji bi se mogli previci u razne tabore ali me raduje postovanje i fleksibilnost prema drugim markama auta, sto je samo za pohvalu.
Jos ni jedna tema nije zakljucana i zato sve pohvale na primernom ponasanju
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
A momci zar nije malo glupo da neko ko nije clan neke grupe ne moze da pogleda postove na istoj?
Sta ako me na brzinu interesuje nesto o modelu iz neke od grupa, a neko o tome vec raspravljao i ja to ne mogu da pogledam... pa onda moram da postavljam temu (koja mozda vec postoji), pa cekam na odgovor....
Cemu sve to?
Boost pocinjes da mi licis na programera! Oni bi samo nesto novo isprobavali, ne zato sto je to korisno, vec zato sto do tada to nije bilo tako. I na kraju od drveta ne vide sumu....
E sad znam kako ovaj poslednji pasus zvuci, ali ne mislim nikoga ovim da uvredim, ma shvatice te vi to :lol: :lol: :lol:
Zdravo društvo, ja lično nisam sa grupisanje, osim po nekim posebnim temama koje zanimaju uži krug korisnika....Kako onda da se hvatam za gušu sa ..... zna se već.....
Comment