Pozdrav narode! Ja sam Darko, zivim u Zrenjaninu, stanujem u Novom Sadu... 'Ponosni' sam vlasnik automobila Opel Astra 2.0 DTI Sportive koji me cesto vise muci nego sluzi! Dosta resenja za svoje muke sam pronasao upravo ovde na CBC forumu, pa sam eto resio da postanem clan i da mozda svojim nekim iskustvom pomognem drugim clanovima foruma. Naravno, tu sam i da naucim nesto novo... Evo i par slicica mog 'ljubimca':
ovako sada izgleda
enterijer
a ovako je izgledao kada je stigao iz Holandije pre dve godine
Cao, ja sam Srdjan iz Beograda, zadnje 4 godine vozim Corollu 1.6 vvti 2002, hatchback.
Vozac sam vec 16 godina, obozavam automobile (pogotovo japanske ) i ako bog da ove godine bi trebalo da "povecam" auto zbog nezaustavljivog rasta dece
Pozdrav svima. Ja sam Bojan, vozim Opel Astru g 2.0 dti karavan. Stavio sam jednu malu slicicu kao avatar a kad malo otopli pa vratim felne onda cu da postavim jos poneku sliku.
Pozdrav svim clanovima.
Pratio sam malo forum, veoma mi se svidja i umalo da zaboravim da se predstavim. Stvarno zasluzujem kritiku
Zovem se Branko, vozim Megane 2 1.5dci, student Telekomunikacija, Beograd.
Pozdrav svima i sve pohvale za portal.
Zovem se Zarko, Iz Podgorice sam, imam 27 godina, studiram i radim.
Volim automobile citavi zivot.
Vozim Volva 460 iz 1991. godine, 1721 ccm, 78 kw.
Raga stara, raspada se ali me nikad na put ostavio nije.
Sve sam o njemu naucio (citaj morao sam) pa ako neko ima slican a treba mu savjet tu sam.
Za sad toliko.
Pozdrav
Ja sam Janko , imam 25 godina i ne znam odakle sam Salim se pola radne nedelje sam u Beogradu a pola u Novom Sadu . Imam Hyundai Coupe-a kog se trudim da odrzavam
evo nekih slicica
Poz jos jednom, imao sam nalog ali me zeza sifra tako da sa kreirao novi
Rados iz BG-a, vozim Yuga trenutno, malo ga sredjujem i tako
Negativni zatur :
"Gume se trose brze, auto se debalansira u krivinama, na potezanju i naglom startovanju auto gubi trakciju."
195 na 8J? Nikako, mozete da poginete!
Za početak,puno pozdrava svima. Zovem se Sanja,imam 29 godina, iz Bg. Ponosni sam vlasnik peugeota 106 1.5D,koji me poprilično namučio u poslednje vreme.
Sve pohvale za organizaciju i nadam se da ćemo se lepo družiti.
Pozz svim članovima foruma, ja sam Wild Bill i rešio sam da vam se priključim jer vidim da je ovo najorganizovaniji forum auto tematike na ovim prostorima na kom može dosta toga i da se nauči...
pozdrav svim ja sam Zoki ,inace stari sam clan ali sam zaboravio sifru pa sam se opet prijavio,jos jednom da kazem da je ovaj forum-forumi,fenomenalna stvar za razmenu iskustva i druzenja sa poznavaocima automobila, sklapanja novih poznanstava i uzajamnih pomoci oko istih.
Pozz za sve moderatore,i clanove.....
Zdravo vozaci... Zovem se Milan imam 18 godina,mlad sam vozac,ali vozim auto od 16-te godina,tako da se neplasim da vozim... iz Stare Pazove sam...Vozio sam Stojadina iz '90tih,a sad sam kupio Fiat-Bravo 2001 1.9 JTD....
Comment