hajde da vas sve pozdravim,a narocito da se ne zabune oni koji me poznaju! ja sam aleksandar i nekad davno sam bio na forumu kao "master of paint". u to vreme imao sam telefonski internet,uzasno spor,pa me je mrzelo i da ga koristim ,tako da kad sam dobio kablovski internet vec sam bio zaboravio na forum... sad se setih i dodjoh,kad ono- mene obrisali! pa,sad sam "painter"
Evo da se konačno i ja predstavim. Zovem se Nikola živim u Beogradu vlasnika Audi-a 90 2.0 20v quattro (petocilindrični motor) 160KS .
Ovom prilikom zahvaljujem se članovima Zverko i *IvanT* koji su mi pomogli oko mojih problema.
Pozdrav!!!
Zovem se Geza iz Budisave sam,studiram masinstvo,a u slobodno vreme popravljam motore,a ponekad mi uleti i po koji auto...
Kola nemam ali planiram da kupim,ponekad provozam caletovog Bx-a.Ali zato imam motore,trenutno Suzuki GS500E i Piaggio free,-(i jos po koji u delovima)-koji su na prodaju,i bice objavljeni u oglasniku foruma,ali ocu da izpostujem pravila pa da ne postavljam odma oglase...
Pozdrav svima na forumu!!! Ja sam Filip sa Novog Beograda, kao i vi ljubitelj sam automobila, i nadam se da cu ovde naci dosta zanimljivih i korisnih informacija, uz prijateljsku razmenu misljenja i iskustava.
Comment