Pozdrav svima, ime mi je Predrag, zivim u Bgd, ako nesto zabrljam( u radu sa kompom) ne zamerite jer jos ucim, jako sam mlad, rodjen sam na kraju prve polovine proslog veka.
Pozdrav, Goran iz Sapca, vulkanizer, 77 godiste. Inace razumem se u dosta stvari po malo a na svojim kolima uglavnom sam otklanjam vecinu kvarova. Ako ih ima, trudim se da uvek bude tip top, neki mi cak kazu da sam picajzla za auto a ja samo volim da mogu sigurno da se vozim i stisnem ga kad saobracaj dozvoljava. Prvi auto mi je bio Varburg u jako losem stanju pa me muka naucila mada sam se i ranije interesovao za aute i mehaniku. Sad imam Mazdu 323 bg (popaj) u finom stanju i smatram da je za moje finansije prilicno zahvalan auto iako je 89 god. A na ovaj forum sam slucajno naisao pre dva meseca kad sam i kupio ovu Mazdu a prethodno sam imao 323 bf koju sam rasturio u delove pa sam malo guglovao da li je moguce plinski uredjaj sa karburatora prebaciti na ajnspric. Ne znam od kad postoji ovaj forum ali mi se vrlo svideo, moze se naci puno korisnih saveta.
Pozdrav svima koliko god da vas ima. ja sam Andrija iz Jagodine (Palmograda). Poznatiji sam pod nadimokm Dee Jay Lucky. Po profesiji sam vozac tegljaca. Zamolio bih sve koji mogu da mi pomognu kako da kontaktiram sa clanovima:
Saulin
Pro FX-Sniper
Takodje bih vas zamolio da me upoznate sa pravilima foruma i kako mogu da pronadjem stranicu gde mogu ostaviti komentar. Radi se o stranici--->>
a kad udjes tamo u neku temu, kliknes na necije korisnicko ime i otvorice ti se mini meni, jedna od opcija je i posalji poruku.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Trenutno nemam opelovo vozilo, vozim bmw 316i 1.9 2000 godiste e46 i peugeota 205 1.1 iz 1989.god,
U planu mi je kupovina opel kadeta c, ili opel kadeta gte, to je razlog sto sam se registrovao na ovom forumu, imam hiljadu pitanja i pod pitanja, od mogucnosti nabavke delova do izbora vozila...
zadnje vreme surfujem internetom i citam samo o opel vozilima iz sedamdesetih....
Comment