ajd i ja da se predstavim. ja sam chain tj vlada. 83 godiste. iz slanaca sam. j**o mater sto me mrzi da objasnjavam gde je to. iza lesca dosta za sad. ionako ovo niko ne cita
Zovem se Darko. Živim u Senti.Mislim da sam dosta vremena proveo samo čitajući, i vreme je da se pridružim vama forumašima. Ujedno i da vas pohvalim. Ima puno kvalitetnik i stručnih tekstova koji su mi dosta pomogli.
Pozz.........
Pozdrav svima, ja sam Mile iz Panceva,'77. godiste, vozim trenutno Peugeot 205 1.1i crne boje i ako ga ne popravim nekim korisnim savetom sa ovog foruma bice zaista trenutno vozim
ajd i ja da se predstavim. ja sam chain tj vlada. 83 godiste. iz slanaca sam. j**o mater sto me mrzi da objasnjavam gde je to. iza lesca dosta za sad. ionako ovo niko ne cita
A evo i mene. Ime mi je Aca, odazivam se i na Panta, iz Zeleznika i vozim seat cordobu '96. Na forumu sam procitao dosta toga zanimljivog i korisnog. Pozdravljam sve clanove.
Registrovao sam se još 26.07. ali se još nisam predstavio,izvinjavam se mnogo.Iz Požarevca sam, rođen 22.09.1974. od petka 19.09. ponosan vlasnik ford oriona 1.6 benzinca 1989. ugradio sam i plin tako da je vožnja jeftinija.Ah da ,ime mi je Vlada za porodicu i neke prijatelje a uglavnom me zovu Crki ,mada se svuda pletem i bez zvanja.
od danas sam novi clan na forumu, pa je red da se svima predstavim.
Vlasnik sam opel astre 2.0dti sport irmscher edition sa (sa belim cajgerima i srebrnom konzolom), pa sam hteo da vidim na koji nacin bih mogao da osvezim sredisnju konzolu koja je vec izgubila svoj srebrni sjaj. da li neko ima neku ideju?
Comment