Pozdrav svima, posebno fanovima Opel-a i Saab-a, a da sam zalutao, nisam, dovoljno ste poznati, da vas i nekolicina bez internet zna, puno srece u daljem radu
Bolje vas nasao.
Moji upuceni drugari su me uputili na ovaj forum kao najbolje mesto za resavanje svih nedoumica oko automobila.
Kako sam ja tek nedavno kupio svoj prvi auto, nemam bas neko znanje o motoru, mehanici i ostalom, a voleo bih da naucim, pa se nadam da cu ovde naci prave odgovore.
U pitanju je Skala 55, '89. godiste.
Ne znam koliko je Zastava zastupljena na forumu, kontam da ce mi cesto trebati neki help.
Pozdrav svima.
Ja sam jedan veoma neobrazovan covek po pitanju automobila i motora kod istih, ponekad ce moja pitanja siguro biti nekome od vas totalno glupa i idiotska ali vas molim da mi oprostite, ipak je neznanje u pitanju
Procitacu ceo forum, pokusacu da shvatim neke stvari (fizika mi je dosta dobro isla u skoli) pa mozda, ko zna, za godinu-dve budem znao mnogo mnogo vise nego sada.
Pozdrav iz Sarajeva ! Porodično smo prijatelji Citroen vozila, te u tom "voznom parku" imamo nekoliko primjeraka... ID 19 '67, 2CV6 '75 x 2, AX 11 TRE '88, XM turbo C.T. '95... Od spomenutih, moja su dva, u potpisu navedena...
U okviru cannonball zajednice, imamo Citroen podforum namenjen pre svega starijim Citroenima. Upravo ti je odobren pristup...
Jedva cekam slike ljubimaca
Comment