Pozdrav, ja sam Mićko from Vrbas i uglavnom ću biti čitač (zapravo sam to već godinu dana, ali neregistrovani), jerbo se slabo razumem u ovi motori i tako to . Ja volem ono. "Narani keru i ništa ne diraj" tj. sipaj i vozi . Inače ponosni sam 1.vlasnik YUGO Koral65 '91. god. Eto toliko od mene za ovi put, pozdrav za sve, naročito pripadnice foruma!
pozdrav svima ja sam Nenad Uzanovic ili ti ( SONE BRVO ) predsednik AMK MAX STYLING sto kaze moj prijatelj najvise me zanima styling automobila i druzenje i nadam se da cu nesto nauciti kod vas sto se tice tuninga
Izvinjavamo se chlanovima koji su se predstavili posle Hondinog posta, doslo je do tehnicke greske na forumu i ti postovi su nazalost otisli u nepovrat.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
What's up? Zovem se Marko, al me zovu Dre. Vozim ladu 2105, nisam bas nesto strucan ali me automobili interesuju. Obozavam lowridere i muscle cars (Chevy Impala '64 i Chevy Camaro '67 i '68).
Pozdrav! Zovem se Sasa Stokanovic. Zivim u Bijeljini.
Vozim Opel Kadet 1.3 GTi 1985. godiste, naravno na gas, jer je to danas najisplativije, a i za okolinu najzdravije i najcistije. Volio bih da ucestvuhejm u diskusijama, veoma mi je drago sto sam uspio pronaci ovaj sajt, ODLICAN JE!
Comment