Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
...a i ja sam, sta ces gladan covek ne bira sta jede...
Znaci @ Kristijan svRati u clansku Opel sekciju
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ja sam Burim
Ja sam iz Vranje. Nov sam u forumu i hocu da saznam vise o Hondi, jel izgleda da cu uskoro imati Hondu.
Momentalno vozim Kadett C - 1974god.
Ja sam Pedja i voleo bih da na ovom forumu naucim malo vise o automobilima jer sam totalna neznalica po tom pitanju.
Moram nekako da se izborim sa ovim mojim Suzuki Maruti-jem '91 (sa ugradjenim Marini plinski sistemom), bre!
Zovem se Srdjan, zivim i radim u Novom Sadu. Vozim Toyotu Corollu, nedavno (pre 5 meseci) sam ugradio TNG instalaciju u auto. Pozdrav svim clanovima foruma.
Pozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Zarko i zivim u Perth-u, Zapadna Australija. Inace sam iz Savinog Sela, opstina Vrbas. O forumu sam saznao od Boost-a inace mog brata od tetke. Vozim Mazdu Lantis, (evropska verzija se zove Astina 323, Sedan).
PS: 2 puta je obrisan kao neaktivan , brat ili ne, pravila su jasna, tek toliko da napomenem jer ima po koji buntovnik ovde, da bi svi razumeli, previlegije NEPOSTOJE na Cannonu, svi smo sa istim pravima i obavezama!!!
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment