ja sam taj novi clan,vlasta, zivim na novom beogradu.Kucam sa dva prsta.Imam alfu 75,presao sam sa njom 500km, alfa je 1,6ie, pa se nadam da me prihvatate, zaboravih da vam kazem da sto se tice engleskog jezika mozda znam 100 reci.Pozdrav svima.
Ja sam iz Novog Sada i ne uklapam se previše u vaše društvo. Nemam nabudženi auto, a i trenutno nisam pri kešu da mogu ideje da sprovedem u delo.
Vlasnik sam (od juče) jednog sajta, koji sam zamislio kao on-line zajednicu ljubitelja i vlasnika renoa 4. Toga još nema na srpskom jeziku.
Bio bih vam zahvalan ako bih imao priliku da na nekoj temi ostavim link do svog sajta. Verujem da vama neće odvući članove, a meni će mnogo značiti. Najviše što vam mogu uzvratiti je da ostavim vaš link kod mene na sajtu.
Pozdrav ljubiteljima automobila.
Ovde sam kako bih se, pre svega druzio sa vama, a onda i spoznao ponesto o starim automobilima i restauracijama istih. Nadam se da ce mi ovo druzenje pomoci oko projekta u koji nameravam uskoro da se upustim.
Inace se bavim medicinom, a vlasnik sam Citroena C4.
Dejan, Nis
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
De ste ljudi!Zovem se Milivoje i zivim na Novom Beogradu.Zavrsavam gimnaziju za par meseci.Vozim hondu civic iz '95 i nadam se da cu je malo srediti uz pomoc iskusnih tjunera.Trenutno jurim neke felne 4x100 14 ili 15-ice.Moj mejl miloiboka@EUnet.yu Pozdrav svima!!!
Comment