Odakle ti ideja da u predstavljanju postavis tako pitanje ? imas all-racing deo npr... ili u wastegate-u...
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozdrav svima, evo i ja da se predstavim(posle kritike).
Ja sam iz okoline Novog Sada, imam 34. godine vozim Hondu CRX, Zastavu 128(jos par dana do raspadanja) i Zastavu 101.
Nisam nikakav ekspert za vozila, al nisam bas ni laik.
Odlican forum, sve pohvale.
Comment
-
-
vozdrica,
zivim u banjaluci, zovem se pavle, imam 19 godina, zavrsavam gimnaziju, vozim renault lagunu 1.9 dCi, interesuju me svi vidovi auto sporta i automobili uopsteno
takodje, vjerovatno kao i vecina, volim brzinu (ali u granicama sigurnosti)
ako nesto nekoga interesuje, neka pita
P.S.
kasnije cu postaviti i sliku lagune
pozz
Comment
-
-
Zhelim dobrodoshlicu i prijatan boravak svim novopridoshlim chlanovima CB foruma!
Na pravom ste mestu, ne menjajte kanal...
Comment
-
-
Pozdrav svima!
Zovem se Dusan, studiram Masinski fakultet u BG-u i vozim Mondea 1.6 mkI, a na avataru se moze videti sta bih voleo da vozim
Drago mi je da postoji ovakav forum i kod nas (mislim, bar na nasem jeziku) i nadam se da cu moci da pomognem ako nekome sta treba, bar koliko sam u mogucnosti i koliko znam (za Mondea slobodno pitajte, sta god je moglo da se desi - meni se sigurno desilo
)
Comment
-
-
Dobrodosli novi clanovi... uzivajte u naj tuning forumu na BalkanuSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
@ Mike Jones:
Dobrodoshao na forum, zhelim ti prijatan boravak
PS. Popuni lokaciju u profilu, i za pochetak prolistaj pravila "kucnog reda".
Comment
-
Comment