Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Dobrodoshao na CBC!
    Sto se tice potraznje, verujem ti
    Power of dreams !!!

Comment

• crx87
      CBC Početnik
      • 15.12.2006
      • 2

Pozdrav svima

Ja sam Ivica iz Bg-a,vozim CRX-a prve generacije iz 1987 god.Auto je kod mene vec dve godine i posta mi je clan porodice,i to u pravom smislu te reci,malo se svadjamo,ljutimo,inatimo,ali drzimo se zajedno kad smo potrebni jedan drugome

Comment

• nand
        CBC Član
        • 26.11.2006
        • 29

pozdrav za sve, izvinjavam se posto se predstavljam kasnije nego sto je trebalo,zovem se Rade iz Podgorice sam
        trenutno vozim golfa dvojku dizela, i razmisljam se o kupovini nekog "novijeg" auta oko 92 93 godista i njabolje rjesenje mi se cini neki benz pa ubaciti plin, posto su dizeli skuuupi poprilicno toga godista, barem kod nas,
        trojka dobra se krece od 3500 evrica pa naprijed a to je ipak dosta za moju trenutnu platu

Comment

• kilson
          Moderator
          • 09.10.2004
          • 3216
          • NoviBGD
          • AR 75 GT

Momci dobrodosli!

Upisite mesto vase lokacije u profilu, pomaze dosta prilikom savetovanja i komunikacije.
          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• mikulamali
            CBC Početnik
            • 02.01.2007
            • 1
            • Zemun

Mikulamali da se predstavi

Ja sam iz bg-a i imam alfu 155 turbo 2.0 16v Q4 i prezadovoljan sam sa njo,samo sto mi vise ne vrsi funkciju iz privatnih razloga,pa bi da je prodam. Auto je odlican i ide ko blesav i nije tacna tvrdnja da je skupa za odrzavanje. ne znam sta bi jos trebalo da napisem!?

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

Pa o kolima vise nista jer je ovde predstavljanje clanova

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• ivo72
                CBC Početnik
                • 31.12.2006
                • 4
                • Uzice

ivo

Evo da se i ja predstavimkao novi clan. Ja sam iz Uzica i imam golfa 2 i yuga 55. Intresujume neke zanimljivosti oko ova dva auta. Pozdrav Ivan iz Uzica

Comment

• cbt
                  CBC Član
                  • 31.12.2006
                  • 18
                  • Beograd

Predstavljanje CBT

Postovani prijatelji,

da se predstavim!

Ja sam Vladimir Atanackovic, a nick CBT je skraceno od Centar Boban Tuning. Kao sto neki verovatno znaju, ovaj deo nase firme se bavi uvozom i prodajom opreme velikog broja svetski priznatih proizvodjaca motorsport i tuning opreme, kao sto su Sparco, Omnicompetition, JR Filters, a od prosle nedelje tu su Forge i Silicon Hoses.

Ovaj forum pratim vec duze vreme, neke od vas i licno poznajem, ali se tek sada aktivno ukljucujem. Kao osoba sa odredjenim iskustvom (skromnim u odnosu na Boost-a), a na mestu gde sam na izvoru informacija gde, kako i posto nabaviti zeljene delove, spreman sam da vam koliko mogu pomognem. Znaci nisam ovde da bih vam nesto prodao, vec pomogao u zajednickoj strasti, a to je dorada automobila. Ili moze se reci, kada vam Boost da domaci sta treba da ugradite u vaseg ljubimca, ja sam vam na raspolaganju da to i nadjemo! Salim se!

Pozdrav svima,

Vladimir Atanackovic - CBT
                  When you’re racing, it’s life!
                  Anything that happens before or after, is just waiting!

www.cardomain.com/ride/3152080

Comment

• ĆOMI
                    CBC Senator XXL
                    • 31.08.2006
                    • 1705
                    • Braće Jerković,Vozd
                    • Stilo JTD 16V

Dobrodosli svi novi!!!!
                    Uzivajte na Cannon-u!
                    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• ivo72
                      CBC Početnik
                      • 31.12.2006
                      • 4
                      • Uzice

Predstavljanje novog clana

Ja sam Ivan Iz Uzica. Imam Golfa 2 1985 godiste i zeleo bih da aktivno ucestvujem na ovom sajtu odno0sno forumu.
                      Pozdrav Ivan

Comment

• john smith
                        CBC Početnik
                        • 06.01.2007
                        • 5
                        • Belgrade

Bolje Vas nasao

Pozdrav
                        Miodrag iz Beograda , 2.5god. u posedu Daewoo Lanos '99 godiste 114000km . Do sada ne puno automobila u vlasnistvu ali dovoljno,
                        Skoda 105l, BMW 320, Yugo, Fica, Fiat uno, Opel suza, Golf 1d, Yugo i trenutno Lanos

Comment

• BOOST
                          Founder - Admin od Začetka
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

Cao svima i dobrodosli i pamet u glavu. Imamo u zadnje vreme priliv clanova koji se malo nerealno ophode prema clanovima Cannona i njihovim automobilima. Par privremenih BANova je u opciji jer necu dopustiti da se necijim blebetanjem Cannon pretvara u zabaviste i slicne forume, kome je stalo do toga neka slobodno sam napusti okolinu jer cu biti neumoljiv. Fazoni o demokratiji prestaju da vaze kad osetim prekoracenja koja su destruktivno usmerena i nece biti nikakvih upozorenja. Svi stariji clanovi koji su ucestovali u stvaranju Cannna u ovo sto je nastao samnom dele misljenje i tezina odluke koju zastupam je teska misljenju 1000-e chlanova te vas molim da razmislite o nacinu ophodjenja na CBu.

Ko imalo cita doci ce do zakljucka da li pripada ovom nivou ili ne.
                          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                          move your mind

Comment

• drax
                            CBC Početnik
                            • 07.01.2007
                            • 1
                            • Pancevo

caos

cao svima iz panceva sam vozim crvenog yuga 1,3,clia 1.8 16v-starijeg,corrada g60,ko je bio na potezanju u pancevu sigurno je zapazio yuga,posto sam klia i korada skoro uzeo,forum je super.samo neznam kako se ovde ubacuju slike :-)

Comment

• Lanee
                              CBC Senator XXL
                              • 30.11.2006
                              • 488
                              • Beograd

cao svima dobro doshli
                              @drax
                              slike se stavljaju na druge sajtove (image hosting sajtove) pa se samo linkuju ovde
                              ali snacicesh se vec, samo upishi malo vishe informacija u svoj profil (ne bash bash sve ali shto vishe to bolje)
                              Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
                              To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• bozza1979
                                CBC Veteran
                                • 08.01.2007
                                • 112
                                • Beograd

Pozdrav svima...
                                Ja sam Bojan sa Dorcola, 27 godina... Veciti student...
                                Trenutno vozim Zastavu 10, 2006g.

Comment

Working...
                                X