samo opusteno i dobro dosao.
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
Ciao narode!! Macha stigo...Iz Bg-a sam, teram Audia 100 mc 2.2t quattro..kako sam se snalazio pre neta?Neam pojma jer mnogo,mnogo korisnih stvari nadjoh na forumu pravo blago. Kao sto vidite stara masina(1990) tako da mi treba pomoci..volje imam samo jos vreme,lova i tako...Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Comment
-
-
pozz svim novim clanovma, de si bre batice dobro si se setio da dodjes
Comment
-
-
Originally posted by MachaCiao narode!! Macha stigo...Iz Bg-a sam, teram Audia 100 mc 2.2t quattro..kako sam se snalazio pre neta?Neam pojma jer mnogo,mnogo korisnih stvari nadjoh na forumu pravo blago. Kao sto vidite stara masina(1990) tako da mi treba pomoci..volje imam samo jos vreme,lova i tako...Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznisam ginekolog ali mogu da pogledam
Comment
-
-
Pozdrav svim chlanovima
Zovem se Miloš (što i nije teško zaključiti). Studiram industriski dizajn u Beogradu, a cannon vec duze pratim kao gost, najviše zbog korisnih informacija.
Vozim yuga tempa 2000 godište, a do leta bi trebalo da se uzme jedan fiat coupe kad se informišem kako i gde najbolje održavati taj auto.
Comment
-
-
Originally posted by ArcoPozdrav ljudi...Darko sa Novog Beograda,22 godine,vozim golfa 2 GTI 16V,moze se reci da sam veliki GTI fan..Vec duze vreme citam ovaj forum,pa rekoh da vam se pridruzim..
PozdraVW!!!!nisam ginekolog ali mogu da pogledam
Comment
-
Comment