Pozdrav svima! Ja sam Nenad,iz Beograda, inace sam veliki ljubitelj Mercedesa! Slike mojih automobila cu postaviti uskoro,a za pocetak da ih nabrojim, 190E 2.3-16, 190E 2.5-16, 190E 3.2-24(jos u izradi...),300SL R129, SL320 R129, E280 w124 i jos par (mercedesa naravno)... Ali da me ne razumete pogresno, nisam dosao na forum da se hvalim, vec da razmenim znanje i informacije sa ostalim clanovima, i naravno da naucim nesto!
Jos jednom pozdrav svima...
Pozdrav svima!Ja sam Zoran iz Novog Sada,zaposlen sam u Naftagasu,studiram informatiku,a izmedju ostalog sam i fudbalski sudija.U slobodnom vremenu uzivam da vozim svoju suzu 1.8
Bolje vas nasli. Pristupam forumu kao novopeceni vlasnik lancia kapp-e 2.0 T 16V SW 1998. Veoma sam zainteresovan za razmenu iskustava bas sa ovim automobilom. Veoma sam impresionairan radom g-dina Lanea na obnovi njegovog T-a koji je preuzeo od g-dina IvanaT, a koji sam pratio na ovom forumu. Takodje, veoma me je zainteresovala tema posvecena turbopunjacima, parametrima koji su za moj model propisani i nacinu resavanja problema. Konacno, voleo bih da sa Forumom podelim iskustva sa nabavkom rezervnih delova. Zeleci vam sve najbolje
Vas
Kopljanik
Comment