Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Reborn
    CBC Početnik
    • 27.02.2008
    • 1
    • Nis

Pozdrav,

zovem se Marko, redovno sam na ovom sajtu i dosada sam uspevao da nadjem skoro sve sto me zanima o automobilima.....zelim da pohvalim sajt i organizaciju unutar njega, kako vidim sve lepo funkcionise i raaadiiii...bar na prvi pogled....

razlog zbog cega sam se registrovao lezi u tome da nisam mogao da nadjem bas sve sto sam trazio pa cu morati da otvorim novu diskusiju o jednom automobilu koga nema ne samo na vasem sajtu nego i na celom netu... a auto je prelep i ne vidim razloga za to.....

nadam se da cu pronaci ono sto trazim i takodje trudicu se da pomognem i ja nekom da dodje do svojih odgovora....

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Dobrodosli novi clanovi!
      Uzivajte
      Power of dreams !!!

Comment

• bmwscaner
        CBC Član
        • 27.02.2008
        • 39
        • LJUBUSKI Bosna I Hercegovina

pozdrav iz hercegovine

zdravo svima zovem se marko za prijatelje scaner BMW scaner bmw loodjak i freak za bavarskim monstrumima prvenstveno e30 malo sam dosao cackati po vasem forumu mozda i ovde nadjem par korisnih ibformacija

Comment

• aca 01
          CBC Početnik
          • 26.02.2008
          • 2
          • pancevo

e ostao ja na 260 w124 gledao sam onu 200 ali nije lepa,tako da ce uskoro da stigne koja slicica.pozz

Comment

• epi
            CBC Početnik
            • 27.02.2008
            • 6
            • vrbas

ZDRAVO SVIMA

ZOVEM SE ATILA I IZ VRBASA SAM. VELIKI SAM ZALJUBLJENIK U AUTOMOBILE. NISAM VLASNIK NI JEDNOG VOZILA POSTO TRENUTNO NISAM U FINANSIJSKOJ MOGUCNOSTI. BAVIO SAM SE AUTOLIMARIJOM.
            INACE SAM ZALJUBLJENIK U STARE MASINE.TOLIKO ZA SAD , NADAM SE DA CEMO SE DRUZITI.

Comment

• Damir_ZR
              CBC Član
              • 07.01.2008
              • 22
              • Zrenjanin

Damir iz Zrenjanina bavim se proizvodnjom kanapa (uzar) imam 4 auta a svi zajedno nevrede 2000e izdvoijo bi yuga 90 godiste sa 1.4 motorom njega najvise vozim i popravljam

Comment

• ICBM
                CBC Početnik
                • 01.03.2008
                • 8
                • Beograd

Pozdrav, moje ime je Dusan, iz Bg-a sam i ponosi sam vlasnik 2 mazde 323 bf (od kojih bi mogao da ispadne jedan pristojan auto) [/quote]

Comment

• amg-power
                  CBC Član
                  • 02.03.2008
                  • 11
                  • Paracin

Cao, ja sam Ivan iz Paracina. Imam Ladu 112 1.5 Li 2004 godiste. Toliko za sad i drago mi je da sam posao clan ovog foruma
                  Bolje znati malo a cesto nego mnogo a retko povremeno nikad, kojekude!!!!

Comment

• magyshadow
                    CBC Početnik
                    • 03.03.2008
                    • 5
                    • beograd

Pozdrav

Vlada iz Beograda, vozim ili pokusavam da vozim Opel kadett.

Comment

• majkrofajber
                      CBC Član
                      • 03.03.2008
                      • 24
                      • Beograd

Ivan iz Beograda, pre par sati prodao krsha, jos nekoliko dana vozim kumovu limuzinu dok je on na skijanju, a posle vozim (se) autobusom. U medjuvremenu bijem glavom o zid sta da kupim, zeljno iscekujuci sajam automobila gde treba da presecem sta cu ubuduce voziti...

Comment

• dexxxter
                        CBC Veteran
                        • 02.03.2008
                        • 123
                        • Beograd

Pozdrav svima!!!
                        Cesto sam na forumu vec poduze (nesto vise od godinu dana), pa sam se konacno registrovao...
                        Zovem se Dejan, iz BGD-a sam i vozim Alfa Romeo 146 Restyling '99

Ovo mu doce kao neko lecenje od alkoholizma ili nesto sl...

Ne pomaze, ko se zarazi ALFA VIRUS-om nema mu pomoci!!!

Comment

• Gavra
                          CBC Senator XXL
                          • 06.03.2008
                          • 2031
                          • Beograd

Cao svima,da se predstavim prvo
                          Branko ,zanimanje mehanicar,interesi sve vezano za kola od branika do branika.
                          Na forum sam se registrovao da bih mogao da razmenjujem iskustva sa kolegama i naravno da ucestvujem u kvizovima.
                          Mislim da je ovo dosta za predstavljanje ako sam nesto pogresno uradio obavestite me hvala
                          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Kabe
                            CBC Početnik
                            • 11.10.2007
                            • 1
                            • Beograd (Banovo Brdo)

Pozdrav svima

Pozdrav celokupnoj ekipi CANNON-a...ja sam Kabe, vec duze vreme pratim rad i sve tematske oblasti(brendove) koji su obuhvaceni ovim forumom...pa rekoh da se aktiviram, jer su moja STRAST i HOBI jos od malih nogu...

Svako dobro zelim i jos puno novih odeljaka, tema...i ostalih periferalja koje pomazu vozacima i fanovima iz te sfere

Comment

• 2x bam 4 good life
                              CBC Početnik
                              • 22.02.2008
                              • 6
                              • vojvodina|vrbas

2xbam 4 good life

ZZZ PPL vreme je da se predstavim ja sam goran iz vrbasa volim automobile ali vise caunter hehe nista vidimo se na mapama ps.pazite se

Comment

• djape1977
                                CBC Senator XXL
                                • 08.03.2008
                                • 401
                                • bg
                                • fiat 132 i lada 2103

Cao narode, zovem se Pedja, iz Zemuna sam i zaludjujem se atomobilima vec 15 godina. Zanimaju me uglavnom stariji automobili.

moju najnoviju kreaciju pogledajte na

Comment

Working...
                                X