Pozdrav svima na CBC-u,
Ime mi je Zoran, živim u Zaboku, bavim se rješavanjem problema sa napajanjem benzinskih motora benzinom i plinom.
Na ovaj sam forum "naletio" slučajno i od tada ga povremeno pratim.
Čitajući postove uvidio sam da je ovo jedini forum koji detaljno obrađuje pitanja vezana uz motore, autoelektroniku, autodijagnostiku i autoplin.
Daljnje upoznavanje nadam se da ćemo nastaviti kroz razmjenu iskustava u postovima.
Za sada toliko.
Pozdrav, Zoran.
Pozdrav svima,ovaj forum pratim vec duze vreme ali sam tek sada resio da se registrujem,imam 28 godina,zivim u Beogradu i to je to..ako vas jos nesto intresuje slobodno pitajte..
Auto koji trenutno vozim je Hyndai Elantra.
Pozdrav svima
Moje ime je Stole iz Kr. Palanka sam rod. 1966 g.
Uclanio sam se po preporuci Zorana (Tidala) koji kaze da je ovo forum n:1, a covek nikada ne prica napamet.
Nadam se da cemo se dobro druziti..
Pozdrav narode...
odavno pratim ovaj forum tako da je red i da se registrujem. I da napisem prvi post...
Najbolja stvar ovde je prilican broj strucnih ljudi koji nemaju problem sujete, i spremni su da pomognu savetom/objasnjenjem.
Ovom prilikom se zahvaljujem onima koji su mi pomogli svojim kvalitetnim (doduse, drugom namenjenim) postovima
...pa kako pravilnik nalaze, kratko predstavljanje
Ja sam novi clan, al' od onih koji ne vozi ....... tacnije...trenutno ne vozi nista osim markice u GSP Nekada davno sam vozio yuga, pa starog Peugeot-a 504, pa Toyota Caldina (karavanska verzija Carine E), a sticajem okolnosti, zadnje 2-3 godina - nista. Vec neko vreme citam teme sa ovog foruma, ali obzirom da zelim i da priupitam ponesto a red je - red eto
Comment