Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ladilac
    CBC Početnik
    • 10.06.2009
    • 5
    • Beograd

Re: Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje)

Ovo je verovatno jedini post u kome neću postavljati glupa pitanja (bez obzira na korišćenje opcije "search"), ali vas molim da uvažite moje skromono (blago rečeno) znanje u vezi automobila (premda znam da brzine na Ladi idu u H). Pa da počnem...(kliše):
    Ponosni sam vlsnik Lade samare koju ako "obljubim" (pravni termin za silovanje) neču ići u zatvor, jer je punoletna (evenutalno u specijalnu bolnicu za psihijatarske bolesti "dr Laza Latarević"). Jes` da zadnja sedišta mogu da pričaju svašta (da mogu), ali su one (naravno punoletne) koje pamte zadnji deo mog automobila uvek bile zadovolj(e)ne. Šalim se naravno
    Elem, živim i radim (kao magarac, uz izvenjenje Društvu za zaštitu životinja) )u Beogradu i koristim ovaj forum da uštedim pare. Kako? Tako što sam pratio forum i pre nego što sam zvanično postao drug član i čitao vrlo korisne informacije o tome gde i šta ne valja na autu, kakva su tuđa iskustva, šta mogu da uradim sam (što se obično do sada svodilo na vizuelanu proveru količine rashladne tečnosti, količine tečnosti za pranje vetrobranskog stakla, "palpatornu" i "auskultatornu" proveru pritiska u penumaticima šutiranjem patikom po gumama i ocenom tvrdoće pneumatika i osluškujući zvuk koji dobijem, a u složenijim situacijama i manuelnu proveru namenskim apartom na benzinskoj pumpi (mada sam se jednom zaj... oko vrednosti pritiska, znate ono bar ili kPa). Tu su naravno i drugi korisni saveti: gde i šta da kupim od rezervnih delova, koje su proverene prodavnice i servisi, gde se "toči" kvalitetan LPG, etc.
    Zaista najkvalitetiniji (nema ulizivanja) forum o automobilima koji je na domenu .rs. I verovali ili ne, iznendilo me koliko ljudi (za koje baš nisam očekivao) zna za ovaj forum.
    Ukoliko do sada niste pomislili da sam idiot (a ne vidim razlog ), potrudiću se da to ne msilite ni u budćnosti. Trudiću se da budem konstruktivan, u granicama svog (ne)znanja.
    Još jednom srdačan pozdrav svima koji su uspeli da pročitaju ovaj post, dok ga moderatori nisu izbrisali.

Comment

• OgnjenRS
      CBC Član
      • 01.08.2009
      • 27
      • Beograd

Pozdrav svim dobrim ljudima na forumu! Zovem se Ognjen i vec neko vreme pratim forum, pa rekoh ajde da se prikljucim. Bivsi vlasnik Supre, a trenutno ponosni vlasnik Renault Twinga RS. Radujem se nasem buducem druzenju!

Comment

• hansf
        CBC Član
        • 01.08.2009
        • 68
        • Ns
        • Stilo MW MJet

Pozdrav za sve clanove CBC-a,
        zovem se Misha, pratim ovaj forum duze vreme za koji mislim da je jedan od najboljih ako ne i najbolji tehnicki forum sto se tice automobilizma.
        Veoma mi je pomogao da unapredim svoje znanje o modernim automobilima i tehnickim resenjima.
        Privatno vozim Yugo IN + lovato LPG (u planu je promena voznog parka do kraja godine). Sluzbeno....heh.... Kia rio, Kia pregio, VW caddy i sl.
        Yugo- Das auto....

Comment

• slavkos
          CBC Početnik
          • 01.08.2009
          • 1
          • Vrbas

Ja sam Slavko, vozim Suzu 16D, nov sam na ovom forumu i ovom prilikom vas sve pozdravljam!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Dobrodošlica svima

Ladilac, u gadnog Doru rasteš, biće od tebe jednom dobre vesti iz nesvesti
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• oliver1
              CBC Početnik
              • 03.08.2009
              • 1
              • makedonija

Zdravo svima moje ime je Oliver i ja sam iz Makedonije vozim Yuga 55 i nadam se dobrom druzenju

Comment

• palija
                CBC Član
                • 03.02.2009
                • 12
                • Sremska Mitrovica
                • Honda HR-V

pozdrav svima
                zovem se dragan, '85 sam godiste,vozio sam golfa 2,volgu 2410 i volva 440 (nista legalno i cestito).kod svih sam proveo vise vremena pod haubom nego u putnickom prostoru :s
                zahvaljujuci ovom forumu vecina tog vremena je efektivno iskoristeno.na istom boravim vec dugo vremena,citam savete i upijam znanje.
                toliko o meni,kucamo se

Comment

• Kasiljas
                  CBC Početnik
                  • 08.08.2009
                  • 1
                  • Bgd

Ljuba Bg,Opel Astra G 1998!

Comment

• lanset
                    CBC Početnik
                    • 23.06.2009
                    • 4
                    • Beograd

Pozdrav

Pozdrav svim ljubiteljima Opela, od skoro sam clan foruma, vozim opel Astru g 1.7 dti. Nadam se dobrom druzenju i razmeni korisnih informacija na forumu.

Pozdrav Aleksandar

Comment

• ARaska
                      CBC Početnik
                      • 20.08.2009
                      • 8
                      • Raska

predstavljanje

Zdravo Community .Forum je izuzetan,put zanimljivih tema,strucnih saveta kompetentnih ljudi, ma nema boljeg ,sveobuhvatnijeg na domenu .RS
                      Resih da vam se pridruzim
                      Aleksandar,Raska,fan automobilizma general, Nemackih prvenstveno BMW vozila
                      Pozdrav svima i nadam se da cemo se lepo druziti!!

Comment

• Re: Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje)

dejan, iz okoline, zivim od automobila

Comment

• drunko
                          CBC Početnik
                          • 25.08.2009
                          • 7
                          • Pancevo

Pozdrav svima!
                          Branko ovde, jedan sam od vozaca porodicnog Renault Scenic II ('05. 1,9dCi), ali planiram do zime da se ponovim necim malo jeftinijim, starijim, ali srcu blizem.
                          Student sam mashinstva u Bgu, zivim u obliznjem Pancevu, (kako kaze moj stari) tamburam u gitaru sa drugarima kad stignem, i to je to otprilike. O automobilima znam prilicno malo, ali valjda ce se i to promeniti uskoro...

Comment

• ananija
                            CBC Početnik
                            • 24.08.2009
                            • 1
                            • Beograd

juče sam se ulogovao prvi put a danas da se predstavim...
                            zovem se Vlada,ponosni vlasnic Renault Megane 1.9 dci 130ks...
                            nadam se lepoj zajedničkoj saradnji...
                            pozdrav svima

Comment

• dzosavke
                              CBC Početnik
                              • 25.08.2009
                              • 9
                              • srbija

Zdravo ljudi..... Zovem se Nikola ,89 godiste...student pomorskog fakuleteta imam golfa 3 1.9 td.
                              Nadam se da cemo izmenjati iskustva sto se tice automobila....

Comment

• dzoni88
                                CBC Početnik
                                • 26.08.2009
                                • 5
                                • Beograd

Pozdrav svima sa foruma. Dugo citam iskustva ljudi i probleme na koje su nailazili, pa rekoh da se i ja prikljucim. Zovem se Nikola. Zivim u Bg-u. Moje masine su Audi A4 1.9TDI i Skoda Octavia 2.0SLX. Veliki plus za urednike foruma. Sve je lepo organizovano. Jos jednom pozdrav za sve...

Comment

Working...
                                X