Pozdrav svima, vidim ovde dosta poznatih imena sa drugih foruma
Najzad resio da zamenim svog Punta za neki veci porodicni auto - pa sam krenuo da prelistavam vasa iskustva i komentare, ne bi li nasao potencijalnog kandidata da se useli u garazu.
Idem sad da se bacim na citanje - bolje da prelistam ceo forum, nego da odmah pucam sa pitanjima na koje je mozda vec neko dao odgovor ...
Pozdrav svima, vidim ovde dosta poznatih imena sa drugih foruma
Slučajno videh predstavljanje...
Ljubav prema nepotrebnoj petljavini oko raznih tehničko-elektro-mašinskih-hidrauličkih sklopova je čudo...
Hajd' sad trk u temu sa kompjuterima pa "napucaj" postove...
Dobro doš'o (ja ovo u Dorino ime).
Zdravo, sta covek da kaze a da bude pametno. Zakleti sam opelista , vozim uglavnom kadett E, promenio sam par. I pored mana, obozavam taj automobil. Postujem japance, i ostale istocnjake. Naravno ni BMW nije los . Forum je dobar, pratim ga vec dugo, moze covek svasta pametno da nauci...
ja sam od juce sa vama, forum je OK i svasta se moze korisno saznati. Inace fan sam Top Gear-a i zacudilo me je sto niko nije uzeo username "The Stig" Veliki sam obozavalac SAAB-a i moje vozilo je 9-3 2001 god. doduse 2.2 TiD, na sta vecina vlasnika ove marke ovako gleda ali trebalo bi u skorije vreme da padne i neki benzinac.
Pozdrav. Evo i mene Alden, Sarajevo, Clan auto moto kluba Carbon, vozilica Fiat Bravo nekad bio 1.6 16v sad vise ne, sad je u njemu srce iz coupea 2.0 20v turbo sa nekim malim carolijama.
Comment