Eh bruke i sramote Četiri meseca sa vama, a da se nisam zvanično "prestavijo". Pitanje je dal' bih i sad da nisam video dva imenjaka.
Dakle, ja sam (čika)Steva, po krštenici 50+, a po srcu 30- Saznao za forum kad sam počeo da tražim ovaj, zadnji auto. Šteta što nisam ranije
Bojan iz Novog Sada, Saxo 1.6 8v, uskoro i Xsara Picasso, na forum sam naleteo trazeci informacije o sadasnjem autu pre kupovine i u par tema nasao sve sto me je interesovalo sto mi je pomoglo pri izboru auta (zaobisao sam par primeraka koje bih verovatno uzeo da nisam obratio paznju na stvari koje sam ovde pronasao ), sve pohvale za forum i pozdrav clanovima
Pozdrav svim clanovima foruma,zovem se Sasa,jos malo pa 30 godina,ovde sam da bih naucio i saznao nesto novo.Bolujem od neizlecive bolesti a to su automobili,trenutno vlasnik Golfa 2,na kojoj je sve zivo pretumbano
Nadam se da cemo se lepo druziti
Pozdrav svima, moje ime je Bozidar, zivim i radim u Beogradu, ozenjen, otac male devojcice Une , imam 36 godina, vozim oldtajmera, tj. Pezoa 505 '83 godiste
Sve najbolje zelim svim forumasima, a naravno i uspesnu razmenu iskustava i znanja na ovom forumu
Eto, to je nesto ukratko o meni...Pozz
Comment