Sugestije za poboljšanje foruma, deo drugi.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Sugestije za poboljšanje foruma, deo drugi.

Evo ovako:1.Nemam rodjaka u Babusnici,niti bilo koga u familiji ko dovozi automobile iz inostranstva
    2.Imam extra drugara koji pronalazi i dovozi vozila iz inostranstva,najcesce besna,a za prijatelje i ona losija
    3.To koliko ja znam i da li mogu da savetujem,mislim da nisi kompetentan
    4.Ako me vec prozivas,da savetujem,a nemam pojma,ti slobodno reci,sta nije tacno od onoga sto sam napisao
    5.Ne mozes biti toliko krut,brisati postove " ad hoc" i ukoliko to vec radis,moras imati malo stila i smeka...druzi se sa Dorom,mozda nesto o ljudima i zivotu naucis...
    P.S. Ja licno,niti bilo ko moj nema interesa materijalnog od ovog foruma...ovde sam za svoju dusu,uvek cu dati iskren savet,naravno ono sta znam...

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Re: Sugestije za poboljšanje foruma, deo drugi.

Tema je stara, greškom je ostala "lepljiva" a onaj se opet greškom nadovezao da bi mi rekao kako pravim gumice...

Ukratko, tema nije za ocenjivanje mog rada ili rada moderatora a najmanje za raspravu na ličnom nivou oko toga. Zamoljavam sve da spuste loptu prilikom deljenja ovakvih saveta na račun moderatora. Moderatori = svi koji volonterski rade ovaj posao bez obzira na boju ispred imena. Rade puno u pozadini i znaju mnogo više od vas oko podobnosti neke poruke ili teme kompletno. Ako se neka obriše ili zaključa nije smak sveta da bi sada trebalo vršiti odmazdu, dizati tenziju ili se raspravljati. Uvek ću stati na stranu moderatora ako se ispolji i najmanji znak omalovažavanja ili lične rasprave u vezi nekog postupka koji su uradili. Svi smo živi ljudi i svako ima žutu minutu kad tad, oni imaju mnogo dobrih postupaka da bi eventualno jedna žuta minuta porušila ceo posao.

Ovo je uopšteno da bi se izbegle ovakve rasprave i samo je primer.
      Svako ko ima primedbu na bilo šta može uvek da mi pošalje PP i dobiće kulturan odgovor.

razmisljam da se ovde pomazemo pa i sa svojim iskustvima a zasto taj nadrkani stav,neko zna vise a neko manje o mehanici itd o autu koji vozi,dok vozimo auta stara 20 i kusur god.nema starih postova a takvo kurtonisanje, pa nije bas kolegijalno,HVALA.
      Zaključana tema gde sam napisao da je čovek u pravu samo je bajata i zato sam je zaključao.
      Šta se može odgovoriti na ovakvu poruku.

Ende
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X