Baci pogled udesno...
Novi forum-Sugestije, želje slušalaca!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Taj taster ne radi ništa pametno ako je uključen quick Reply samo te baci na njega, u full editor ideš na Go Advanced ili kako je to već na srpskom.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Taj taster +Odgovori na temu i treba da radi to sto kaze bezopasni, tj. da prebaci na quick reply, eventualno sam na nekim vbulletin forumima vidjao da kad se drugi put klikne na odgovor u dnu posta on otvori novu stranicu gde je full editor. Ovde je neki drugi problem tj. skripta zabaguje kad se klikne na "+Odgovor na temu" i sto kaze Cherokee vrti 100 god a trebalo bi samo da "trepne" i da se pojavi kursor u Quick reply polju.
Mozda to nije slucaj u svim browserima, meni se to desava u firefox-u.
EDIT
Nakon sto sam ovo napisao ukljucio sam standard text formating u podesavanju profila i dobio toolbar u quick reply delu. Istog trenutka je prestao da se desava taj bag sa skriptom, tako da je izgleda povezano sa njim jer je problem postojao dok nisam nisam ukljucio standard text formating. Mozda bi to trebalo staviti da svi imaju po default-u u podesavanjima foruma.Last edited by dacha; 03.07.2011, 20:47.The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Comment
-
-
Ja to radim u Chromu i tako radi, jedan klik na quick editor a dva klika na full...
Ubacio sam nekoliko boja skinova pa se može probati koji odgovara....
Comment
-
-
kliknes na svoje ime, u nekom postu, iznad avatara i otvore ti se opcije. jedna od njih je i pogledati poruke clanaYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Na pocetnoj strani pise DANASNJE PORUKE, posle pise NOVE.
Nek stalno pise nove, jer pod ovim danasnje se vode i jucerasnje, zavisi ko koliko cesto posecuje forum
Comment
-
-
Originally posted by Chubbs View Postkliknes na svoje ime, u nekom postu, iznad avatara i otvore ti se opcije. jedna od njih je i pogledati poruke clana
Comment
-
-
onda znaci da je dobar.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ne da je dobar nego... Za par meseci neće biti bolje sredjenog foruma na stotine kilometara okolo
Comment
-
Comment