Neko je vec pitao o postavljanju slike uz poruku,napisali ste mu da u donjem levom uglu ima opcija za postavljanje slike,ali ja to isto ne vidim,u cemu je fora...?
Novi forum-Sugestije, želje slušalaca!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Za slike je staro uputstvo a nije napravljeno novo, ima ovde u temi kako se kače slike.
Paranoid, ima svašta novo ali je to proces koji će da traje, nismo doveli ni do toga da ima sve što je bilo na starom. Novo je recimo da ubaciš tabelu što pre nije moglo, zahvališ se nekom na poruci pa tom raste rejting, oceniš ga itd... I stvarno još mnogo toga. Reklame će se svesti na manju meru ili neće biti ovako upadljive kad se utvrdi koja radiGoste ćemo masirati a "domaće" malo manje
Comment
-
-
Samo je reklama u poslednjoj poruci u sklopu poruke, ostale su izvan, tražim rešenje i za to da ne bude mada je svrha reklame da bude baš tuRešenje ima ali mi se ne svidja što se na sledećoj stranici od teme kod prve poruke na strani pojavi dve reklame jedna ispod druge.Tražim bolje rešenje.
Ovo što se sad vrti su sve adsense eklame, dozvoljeno je tri komada po stranici tako da ne može biti zilion da nervira, računaju se sve heder, futer, sidebar, poruka svejedno. Eksperimentišem sa tim, položaj veličina ovo ono, da što manje smeta a da ima nekog efekta. Molim malo strpljenja, za nekoliko dana će se ustaliti i biće manje primetne.
Evo, strpane su ispod da ne plačete
Comment
-
-
Ako kažem da je sistem glumpav tehnički admin će me ustreliti, ali jestePoradićemo na tome... kao i na mnogo čemu što su sitnice ali čine život ugodnijim
Comment
-
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
-
Skroz dole levo, na dnu stranice imas opciju za menjanje boje foruma.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Problem je bio kod konverzije, Miloš i Milos je isto, zašto je isto ne znam ali je bilo. Milos je imao prednost pa je tebi dodeljena ta grupa, ima nekoliko vas.
Da bi bio samo Miloš moram obrisati Milos-a a to nije korektnoodjavi se pa se kao "registruj" probaj neki dodatak na Miloš ako nije zauzet reći će ti pa mi javi da promenim.
Comment
-
Comment