Moze to jos bolje u naprednoj pretrazi gore desno, samo sto sada kad izbaci rezultate ne moze da se ode na post direktno nego pokazuje samo u kojoj je temi ? Jel sam u pravu i jel moze to
kako je to jos bolje ako kako sam kazes ne moze da se ode direktno na post vec moras da listas topic koji moze da ima koliko hoces strana? ;]
pritom treba i definisati kriterijume pretrage a ovo sto sam ja napisao je resenje u 2 klika?
The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Fali editor za Quick Reply, da može da se ubaci quote, linkovi i ostali tagovi i sl. Isto to i za PM
Teme na koje ste se pretplatili možete naći na slici ... (gde su attachment-i?)
Fala Dachi na odgovoru!
Na glasanje pa šta bude! (obavezno bar ponoviti jednom godišnje ili pri sledećoj promeni softvera ... )
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
brzi odgovor je brzi odogovr, napises nesto i posaljes. ako ti trebaju napredne opcije kliknes napredni odgovor. koja je svrha onda ako i jedan i drugi imaju sve
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Danas kada nazad dobijam svoj avatar,
svecano se obavezujem
da cu marljivo uciti i raditi
i biti veran i dobar drug koji drzi datu rec,
i naravno da ne cu biti tutumrak.
Sa verom u Boga, za Tita i Partiju.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment