Dosta mu je dug prenos, a vrti se do 7800 rpm. A petom na 100kmh je na nekih 3k rpm. Imam snimak petom sa 130 do 220, videcu da i to postavim, mada je dosta sporo posto bi tu jos bila treca, te su ovako preskocene dve brzine.
Evo i peta brzina:
Maximalni respect za makinu, kad god da vidim nekog spremnog saxa, ne znam sta moze da me ceka, ne sto se tice snage, tu manje vise..., nego zbog lezanja, imao sam prilike da testiram jednog i znam da mi je ostavio fantastican utisak lezanja, mislim da bi me neko spreman na Kosutnjaku upropastio...
Ovaj tip me odusevio!!!
Hebo mu je sve po spisku sa stratch-om...
P.S Sta ti se to upalilo dole na tabli u 51-sekundi???
@Tokyo - jaoo taj saxo je ziva boles'! Gledam njegove slike jos od kad sam kupio saxonija. Fantazija!
Sto se lezanja tice, tu je bukvalno kao karting ali sam pre neko vece uvideo da i benkica sa zadnjim pogonom moze da lezi vrhunski!
Pred kraj snimka mi se pali lampica rucne kocnice, jer sam na njoj drzao ruku, a naleteo na neko udubljenje na putu te me izbaci i onda sam za cm podigao rucnu, te mi se upali lampica, jer se senzor aktivira odmah, a ne na prvi zubac. Znao sam da ce neko to da pita! hehe
@Vlada88 - hvala, hvala, trudim se.
@Zverko - pa dobro mogu i ja 50 verovatno. Pravo da ti kazem nisam isprobavao najnizu brzinu petom, ali znam da mu je pri 70km\h prijatno, a skoro dotle je i prva, pa sam zato to i rekao.
benkica moze da lezi mnogo bolje i vise se ponasa kao karting jer ima bolji raspored tezina. saxo je lagan pozadi pa ume da bezi preko nosa a nije iskljuceno i da mu guza malo seta. zadnju vucu kad naucis da teras po krivinama nema lepse zabave i to bez ikakvog driftovanja.
@ Zverko - bezi on preko nosa jedino u slucajevima kad su lose prednje gume ili ako ga teras preko granice, ali jbg moras da je znas svaki auto ima svoj limit.
Sto se ****ta tice i tu sara kako hoces kad mu povadis sve pozadi. Ja tebi ne mogu da opisem kolika je meni razlika u lezanju bila dok sam imao sve normalno pozadi + muzika i dok nisam imao nista (Vrbas). To malo brze udjem u krivinu odmah krece **** da me zaobilazi. Al dobro, uticali su i slabi prednji amortizeri na to, pa sam zato uzeo nove, vratio sve nazad i sad secem krivine brze nego ikad! Mada opet nisam stigao do granice zbog slabijih zadnjih guma u odnosu na prednje. Ali u svakom slucaju sam se odusevio lezanjem jedne E46ice.
@zopu81- hehe hvala, dodacu 280km\h, pa kad stavim turbo da snimam i to! Vtr-u je mislim oko 180-190 km\h max.
Ovo je snimano sa punim tankom i svim u autu (znaci sjedistima, rezervnom gumom i sl)? Gledam onaj prvi klip, bez startanja i opet uhvati stotku za manje od 8 sekundi. Auto ti ide preludo, moj VTS ide jako dobro, al ni blizu ovome. Kakav auspuh imas, drugu granu, zadnji lonac, sta imas u centru?
pa bre stavi bolje gume pozadi, sta smo ucili do sad na forumu
elem, nemoj ti da ga teras preko granica da ne zavrsis ko rodja a sto se tice max brzine rodjin ide 210 koliko se secam mozda cak i 220 toliko sam ga ja tero na auto putu. vocko i jos neko je bio u kolima ne mogu da se setim ko. negooo, kako koci BMW a, kazi
kakve veze ima koji je brzinomer tj to je samo podloga. zakucaj ga do kraja i snimi gde je skala pa posle to uradi na rodjinom autu i uporedi. videces da ne laze ne znam koliko. ili ako ti je bas stalo, GPS u ruke...
Comment