Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CLD
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2005
    • 1225
    • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by gti16v
    Originally posted by CLD
    ma ta 307 uopste ne ide nesto, cak i maksimalna brzina joj je oko 190 i nije ti to neki pandam.
    Max brzina joj je 207km/h, ali joj od 0-100 treba 10.9s... Sve u svemu, moglo je to i bolje (mislim na 307icu)
    pa na ovom sto sam vozio je bilo max 190, a i na drugarovom 307 nije hteo preko 190, a sta pise na papiru je nesto drugo, malo mi je neverovatno da 2 auta idu isto.

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

Jaooo jbm ti pozoriste i rodjinu devojku, jaooojj ne radi ono sto sam mu reko, morao sam sad da vrcem sedista! Bas me interesuje kakv ce zvuk biti bez zadnje police al sa sedistima i tepihom u gepeku... Ono najteze (zika) je ostala u sobi, imam samo prednje zvucnike hehehe danas sredio desni (gubio kontakt), ovih dana sam slusao samo sa levog.
      Trebalo bi da je zadrzao onaj lepi start!

@mishio - hehehehehe pazi ne ide on bas toliko lose, cetvrta i peta su mu sigurno jace od mojih, dosta je to veci motor. Ma brate moj, konacno reseno, sve radi kako treba, doslo vreme malo i da se uziva al aj da se ne ureknem, treba akumulator da kupim... Sinoc sam prvi put posle 100god. gledao po netu neki usis, quick shifter i tako to... Dakle gledao sam nesto sto kupujem iz zadovoljstva, a ne zato sto moram da menjam! Usisi bre dzaba, onaj sto Zverko voli, sa green pecurkom unutra oko 100 evrica, a quick shifter 50tak eura. To cu da pazarim kad se budem u maju vracao preko Londona sigurno! Raceland izduvna je isto povoljna oko 250 cini mi se, a Supersprint oko 400. Velika razlika, a i na samom sajtu pise da su supersprint kvalitetnije... a opet citam po stranim forumima da su se odlicno pokazale Raceland... jbm li ga... ima vremena do maja cu da odlucim u zavisnosti od toga koliko para skupim, tj. koliko mi Ameri budu dali!

@Manfred - eeee moj brate manfe, da on ima dobre gume bilo bi prilicno zahebano... mislim hebe on i ovako al bi bilo karan*a i od starta!

@Vukasin - ti sa Vukom moras na crtu, da ja to vidim svojim ocima, nema sanse sad da ga dobijes! Vidis bre da me dere non stop, a ranije sam ja njega kako hoces. Em ga naucio super, em usis, em nitro, em...
      A sto se mog saxonija tice... imas prava, moram da mu ofarbam ove felne u zlatnu!

@skijash - e moj rodjo, tek sad mi nije jasno kako onda panduri ikoga uspeju da navataju i to sa 1.6 motorom...?! I bolje bi ti bilo da skidas tu kadicu da premestimo kod mene kad vec ne mozes ni da sedis u njoj nego sto trujes...

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Danas kupio kod eMa ambulator Varta 55AH. Seo je savrseno, idealan za postolje u mm. Bio je manji, od 45ah i sad uzivam nezavisno od spoljasnje temp. Nije bas prijatno kad prenocis kod devojke u Sremcici, gde osecam da padne na - 1000 stepeni, a da sve vreme razmisljas da li ce upaliti ujutru?! Daleko od civilizacije, vukovi navalili, medvedi narasli, pacovi ko zecevi 2 kile komad! Zato sad pali na pola kljuca!

Saxony je pokazao koliko je opasan, isece eMu prst!
        Ovom prilikom se izvinjavam nasem kralju eMu i obecavam da cu mu sledeci put kad budem saxonija vodio u setnju obavezno staviti korpu na njusku i da cu obezbediti neki vibrator za zenu i svalerku jer je srednji prst nadrljao, a znamo koliko je predigra vazna!

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Da obavestim sve koji nisu znali... kada se skidaju kleme u mom slucaju zamena akumulatora, nophodno je i resetovati komp. Inace moze da pobrljavi... meni se step motor zbunio i svrljao po leru, restartovanjem je sve vraceno na normalu.

E sad, treba mi i vasa preporuka za servis alternatora. Puni slabije nego sto bi trebalo... daj Boze da su samo cetkice!

Ja nemam ama bas nikog u blizini za koga znam da dobro radi, blokovi, Bezanija, Tosin bunar...

Inace vrnuo sam sedista, izolacije, tepihe, ponjave i ostalo!
          Muziku prodajem, eve mi je u sobi, nemam nameru da vrcem u kola, ako nekom treba dobro pojacalo, vufer i kablovi sa osiguracem, nek se javne.

E, da... skinuo sam i vizir, sad konacno vidim!

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Što si skidao vizir, kome još treba da gleda napred?

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

Jesi isao na Tosin bunar kod Dragana elektricara ? On ti je kad prodjes akademac, pa posle sledeces semafora gde je Duvan Nis, sa leva strane, ima limar, elektricar itd. Kod njega uglavnom radim oko elektrike kad sta ima, super su, posteni i znaju posao

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Hvala, jel imas neki telefon? Moram to da sredim u toku sledece nedelje, bas mi je hitno, blizi se utorak 16ti a ted letim tj. ostavljam saxonija!

Comment

• reaper_HGT
                  CBC Senator XXL
                  • 05.09.2007
                  • 888
                  • Beograd

e pa i ja sam bio kod tog lika, cale radi kod njega godinama sva kola
                  a za vizir. . .*s*i*s*o*

Comment

• SAXO
                    CBC Senator
                    • 16.12.2007
                    • 251
                    • Meljak

I ja sam imao problema sa alternatorom,pre par dana,moj nije mogao da se popravi posto su popucali deklovi,na kraju kupio polovan servisirao ga sve ukupno oko 10000 din

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Uhaa, nadam se da nece toliko...

Kako sam cuo, ako su samo cetkice onda ne bi trebalo da izadje preko 25 eura, a servis moze da dosegne i 200 eura... To mi bas nije jasno, zar je moguce da je nov alternator skuplji od toga? Jesi zvao Vitro da pitas?

Comment

• hagor
                        CBC Senator XXL
                        • 05.12.2007
                        • 362
                        • Krusevac

ja sam na golfu letos menjao te cetkice, i koshtalo me je 1500din, tako da ako je to dobro cesh proci ne vadi ziku bre, pa treba neshto da izbija kamen iz bubrega
                        BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
                        Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Problem je ako su otisle diode, onda je skupa popravka - deo.
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• milanche
                            CBC Veteran
                            • 28.04.2006
                            • 115
                            • beograd, vincha city

ako su otisle cetkice, menja se ceo regler.
                            Originally posted by M-power
                            Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

Sutra u 9 ujutru imam zakazano za alternator. Valjda su cetkice...

Nego, danas se upalila air bag lampica i ne gasi se, zna li neko zbog cega i da li utice na funkcionalnost jastuka?

Comment

• VR6
                                CBC Senator XXL
                                • 31.10.2004
                                • 512
                                • Sarajevo

Mozda te zezaju kontakti pod sjedistem, to je poznata mana Saxa. Malo ih promrdaj i prestat ce blinkat na neko vrijeme. Ja se na tu lampicu vise i ne obazirem...

Comment

Working...
                                X