Da imam saab-a i super je auto prezadovoljan sam, iako rijetko ga vozim, cisto ako je slucaj da se ide nedje u nekoj grupici cetvoro petoro ljudi...a z06 mi je svakodnevna...prije nje sam imao 350z
Hehe.. po izboru "grupnog" auta, kao da si bio nekad Evropljanin pa zalutao
Ovo ispod linije je nevidljiva poruka za BMW vlasnike, ako neko
slucajno uspe da procita izvilnjavamo se sto phpBB filter neradi
=============================================
Samo mi nije jasno? Zasto ne BMW? Ili , mozda nisi bio teenager na Balkanu i definitivno nisi ni raznosac Pizza na zapadu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Hehe.. po izboru "grupnog" auta, kao da si bio nekad Evropljanin pa zalutao
Ovo ispod linije je nevidljiva poruka za BMW vlasnike, ako neko
slucajno uspe da procita izvilnjavamo se sto phpBB filter neradi
=============================================
Samo mi nije jasno? Zasto ne BMW? Ili , mozda nisi bio teenager na Balkanu i definitivno nisi ni raznosac Pizza na zapadu
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Ma bmw su super auta i porsche mi je bio strava nemam primjedbi samo evo ovako u kratko...ja strasno mnogo vozim za 5 mjeseci sam presao 14 000 milja sa korvetom znaci treba mi nesto sto nije preosjetljivo poput ferarija i nisu preskupi i cesti servisi poput bemdza, jos jedna stvar gledao sam da nadjem najbrze auto sto mogu a da ne gubim garanciju da nemoram da napucavam i sta ti ja znam kao sto sam naveo za mene je 3,9 0-60mph zadovoljavajuce, z06 ne trosi puno 18 milja po galonu grad 26 auto put...servisi su jeftini i nisu toliko cesti...m3 sam gledao preljep je bio model 2003 godiste sa 2 000 predjenih milja crveni sa manualnim mjenjacem ali neznam nekako me odvuce korveta kad sam sjeo u nju provozao i jos uvijek nekad dodjem kuci poslje malo ludje voznje a koljena mi klecaju preljep osjecaj....pozdrav
pozdrav lepi ti autic,samo ja da sam na tvom mestu uzeo bi viper.
neznam kako tvoj ukus ali meni se svida opasno.
provozo se jednom, kako to ide.ali kako kazem ukus.mada se meni i korvet svida
da imam hud na soferci i strasno ga gotivim....jesi ti sjedio u z06 ili coupe ?
a za vipera buraz svidjaju mi se sto se tice izgleda samo su slabi kad s dodje do krivina i opasni su na cestama sa prasinom i mokrim ulicama, naravno ima traction ctrl, ali onda gubis na ubrzanju , korvetu mogu da vozim bez trakcije i da ne rizikujem puno kad dodje do plesanja nije enzo zdaba proglasio z06 jedinim americkim sportskim autom...
evo slicice od 350z i od boxtera posto vidim da se nekima svidjaju mnogo
sedio sam z06 i strasno mi se svideo odziv gasa...a zvuk koji ispusta iz auspuha je totalno savrsen!
imao sam negde i slike...evo pretrazih neke diskove ...ali ne mogu da nadjem...
Imao sam boxter s i 350z medjutim sad imam saab-a i z06, eh da sam te srece da mogu da priustim sva cetri u isto vrijeme ali necu da se zalim uvijek sam bio zadovoljan onim sto sam imao a ovo je vise nego sto sam mogao da ocekujem da cu imati poz
Comment