cuj ti sad sto nisi otvorila temu... desu bili svi silni drugari i poznavatelji hondi, nisu imali vremena, bili zauzeti organizacijom skupa...
dixo koga si zvala da ide sa tobom.jesi pitala nekog uopste ili si sama ti odlucila da ides i de bre bas tamo... ja sam tek danas cuo da si kupila auto. tesko ces ga vratiti osim da idemo tamo da se bijemo posto si ga uzela u vidjenom stanju a i kapiram da su samo tebi ili nekom slicnom mogli da ga valjnu. i posle kazu sabcani nisu prevaranti... evo, po ko zna koji put...
dakle sad gledam slike... koj ti problem u zivotu imas pa ti trebaju ovakve kombinacije. hebala te honda...
@ Kum- to cemo ja i ti nasamo...necu ni ja nishta reci, forum je za neshto drugo.....
@ Zverko ocekivala sam od pozvanih da ce neko pristati ali od koga sam najvishe ocekivala nije bilo nishta (nisi ti kume )...Druga stvar, malo sam mozda i drugacije vaspitana i imam obzira prema vama i vasim svakodnevnim obavezama da bih sebi dala za pravo da nekog cimam kao da mi je rod rodjeni....Sad je recimo totalno drugacija situacija a i htela sam nekako ( ocigledno neuspesno ) da posle toliko vremena bude iznenadjenje...Ne mogu da verujem shta sve ljudi prodaju....moj yugo je za ovo bio avion.
@ ne znam ko.....Honda kao auto nema nishta s tim stvar licnog ukusa (kao kod mushkarca po pitanju zene), ne mogu da se ljutim na skota shto ne zna da kad imash auto onda i odrzavash...U yuga sam bila sipala Mobil ulje i ostatak potrosnog kvalitetnijeg materijala pa su se svi smejalai al mene niko nije cimao za auto da neshto nije u redu jbg....Bar sam toliko znala......Opet ponavljam sinoc mi je pamet bila pomucena nishta od ovog danas nisam videla...isla sam po principu > shto bi mi uvaljao neshto a i Honda je to....Ovo sve je nemarnost ovog lika...kad su mi rekli da ne smem da vozim ostala sam bez teksta a ja i josh jedna zena nocu ga doterale od Sabca do Beograda - necu ni da mislim shta je moglo da bude....
@ Honda, Level stvarno nisam imala nameru vas dvoje da cimam znam od proslog HCS SHOW da se tome posvetite i ok...
I ljudi da sam znala da ce do ovoga da dodje ne bih vam ni pisala bilo shta od ovoga samo sam htela prvo svoju radost da podelim sa vama a posle i razocarenje....jbg....tako je kako je....Iskustvo vishe, meni je sad vishe nego ikad stavljeno k znanju da ipak mogu nekog od vas da pitam, a vama je mozda neko iskustvo....
Sto se para tice zvala sam ga cim sam dosla od majstora i rekla mu sve to i trazila sam da mi do sutra uveche stvori pare a i on je te pare kao dao sinoc ( na moje oci ne znam jel bila fora) za fiat bravo. On kao nema pa trc mrc ja kazem zabole me stvori, rodi, radi shta znash....I kao on je iznenadjen da je auto u tom stanju a vozio zenu i dete ...ja kazem zabole me i da si poginuo nije moja stvar sad me nishta sem para ne zanima, ispao si smrad a imali smo dogovor da kazesh sve shta nije ok na kolima...e sad je red na mene da budem smrad. bla bla....to je bio razgovor od pola sata od prilike i rekla sam zovem te ujutru da vidim shta si uradio....on kao mozda me sachekash par dana da skupim ja kazem ne moze nego sutra.
A da i rekla sam i moj K cu ti dovezem auto tamo dodji sam po njega.
Eto ....ako je neko sad pametan, neka pishe ja od nerviranja ne znam shta ni da radim ...zvala bih ga sad samo da ga psujem jedino mi to u glavi...Ovo da mi neko samare nalupao bolje bih podnela...Katastrofa...
Jedna zena mi ponudila da ide njen muz sa mnom ako bude neophodno i nece da da u skorije vreme pare on je neki nacelnik ili tako neshto u zandarmeriji... Neam pojma...
Cisto sumnjam da ces lako izvuci pare cim je pocela prica "odmah sam dao za ovo, ono..."
Jeste li uradili neki kupoprodajni ugovor ili sta, posto vidim da si bila "sinoc" u Sapcu?
Iskreno receno ne vidim neki legalan nacin da vratis pare i ne znam koji te to zakon stiti u ovom slucaju, to sto si mu poverovala na rec, ne znaci da je on prekrsio zakon. Stvar je samo u tome koliko ce biti fer da ti vrati lovu, a ovako sa pravne strane, pozdravi se sa parama.
Nije on rekao dao sam pare ...dosao je taj covek i doterao fiat bravo...sad dal je bila fora ne znam....
to zakonski ....nemam pojma odakle mi , verovatno od nekog majstora...
tad je zacutao kad sam spomenula i rekao je da me razume da ce dati pare ako sacekam ...
a ja necu da cekam, da otezem iz dana u dan jer ce posle da bude a to je mozda bilo i kod tebe iako nije auto je kod mene jedan dan jbg.....
nisi odgovorila da li postoji kupoprodajni ugovor?
znam da si ti kupila auto, ali nemoj TI previse da se angazujes oko vracanja novca jer ce da te lik zavlaci za to cekanje para, ako vec hoce da ti vrati novac..nego angazuj iole zajebane likove koji ce cesce da ga zovu i OBAVEZNO mu vracaj auto sto pre!
shone, ima danas dosta ovih privatnih agencija pa "vece" vise nije problem kada kupujes auto..ja sam moj kupio po mraku tj napravio ugovor.
imam u garazi komplet zadnji tranny od crx-a pa ak ti je frka nadji nekog tko prolazi kroz hrvatsku pa da mu dobacim. najbolje nekog s pick-upom jer je tranny u kompletu s glacinama i ostalim kakama.
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment